Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi aki képes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki képes attól elélvezni hogy nyal? (És közben nem ingerli a farkát)

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a spontán orgazmus gondolata, az egyik kedvenc fantáziám*-*

Kíváncsi vagyok hogy van-e esély rá hogy ez nem csak fantázia marad:)

2016. júl. 16. 13:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ha ez megnyugtat engem elöntött volna a niagara ha a pasim a látványomra elmegy*-*

2016. júl. 16. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom, akivel már több, mint 10 éve vagyunk együtt és még csak nem is én voltam neki az első, szóval nem szűz fiúról beszélünk, neki jött már ilyen össze.

Annyira beleélte magát és én is, hogy ő közben elment mindenfajta konkrét inger nélkül.:)

2016. júl. 16. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Meleg fiúknál hallottam már róla, hogy csak attól elment, hogy a másikat orálozta, szóval miért ne?
2016. júl. 16. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nalunk mar elofordult tobbszor hogy a ferjemnek jo lett attol hogy engem kenyeztetett;-))) ez ram nezve nagyon izgato mert tobb evtizedes hazasok vagyunk.

viszont nekem is lett mar jo attol hogy ot kenyeztettem szajjal, imadom az illatat a testenek es egyaltalan az egesz dolgot;-)))

2016. júl. 18. 13:58
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
nincs
2016. júl. 19. 01:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem gyakran előfordult, hogy pusztán nyalás közben spontán elélvezzek. Az nem is lenne baj, hacsak nem a hölgy utána még behatolásra is számított, én meg ott állok, túrósgatyában, hogy bocs, közben én már kész voltam :D

Nyalni rohadt izgi. Ha nem figyel az ember, akkor bizony van ilyen.

2016. júl. 19. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges. Nekem is volt már ilyen. :)

30/F

2016. júl. 19. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Jártam már így! f.
2020. jan. 28. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!