Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ezt mennyire tartjátok szexinek a csajokon?
Figyelt kérdés
Ha sok kiegészítőt hord? Pl sok ezüst karkötőt, vagy 3-4et. Illetve fülbevalót, stb..?2016. júl. 15. 18:27
1/9 anonim válasza:
a sok már túlzás. egy két ékszer még csini.
3/9 anonim válasza:
óóó nekem nagyon bejön. Én is imádom a karkötőket. :) 22/F
4/9 anonim válasza:
Ha aranyból van meg sokat ér akor bnejön
5/9 anonim válasza:
Szexnél leveti? :P Akkor nem gáz, mondjuk nem rajongok a csicsáért.
6/9 anonim válasza:
Nem érdekel különösebben. Ha neki úgy jó, hordja.
7/9 anonim válasza:
Van akinek nem jön be, nekem pl elég extrém stílusom van, ami mellé a lista 6 gyűrű, 3 karkötő, 5 nyaklánc, 6 pötty fülbevaló, 1 pár lógós fülbevaló, 1 industrial piercing, i orrpiercing (az a kis pöttyöcske) 1 köldök piercing, akiknek tetszett a stílusom mind jót mondtak róla de egy plázacicán vagy akár egy normális csajon tényleg sok lenne.
8/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Cseppet sem mozgat meg.
9/9 anonim válasza:
Én jobb szeretem, ha csak kevés, ízléses, nem hivalkodó darab van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!