Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első orális sexetek kivel volt?
Csak egy kaland volt vagy kapcsolatban történt?
Légyszi kort és nemet írjatok.
első egy kicsit részeg csajjal (ismerősöm ismerőse), akinek megkérte a párja a kezét, de még fiatal volt és sosem volt mással, ezért rávette a barátnője, hogy legalább egy orált próbáljon ki mással.
Szar volt, nem állt fel rendesen (részeg is voltam, meg azért elég stresszes volt így teljesíteni ezt tudva)
Próbálkozott egy ideig, egyikünk sem élvezte nagyon és ennyiben maradtunk. Egész végig érezhető volt, hogy ő sem akarja, de azért megteszi és ez eléggé rossz érzés volt...
A legeslegelső kaland volt.
30/F
Engem 16 éves koromban egy 33 éves csinoska özvegy tanított a szerelemre. Az első orális élményem is vele volt.
57F
14.évesen,furcsa volt és idegen. Ő 17.volt,6 éve ismertem a haveri társaságból a térről.Megvoltam fázva, és tudtam,hogy a törökfürdőben a gőz rögtön segít,oda indultam,mikor találkoztunk ,és jött Ő is.Fürdésközben mintha véletlen szerü lett volna hozzá ért a fütyimhez többször, és a Wc ben kivertük.Azután, mivel naponta találkoztunk a téren többször jött és megszoktam,sőt később már vártam.
50/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!