Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek bejönnek a molett csajok: ez már túl sok?
Elég kövér vagyok, 163 cm, 92 kiló. Mit gondoltok?
21/L
Én imádom az ilyen husis lányokat:) nálam nyert ügyed lenne:)
25 F
165 centi magas vagyok, 87 kiló. 4 hónapja 104-ről indultam, de nem csinálok semmi különöset, csak dolgozok (Anglia, room attendant).
Igazából szerintem sok múlik azon is, hogy hogy oszik el rajtad a felesleg. Én nagyjából arányos vagyok, bár érezhetően több van a hasamon, mint máshol (húgomnak meg a csipőjére, fenekére, combjára szeretnek mászni a kilók). Anno, mikor 86 kiló voltam, megtippeltettem a haver srácokat, mennyinek néznek, 75 fölé nem tippelt senki, átlag 65-öt mondtak. Szóval igen. A számok bármit takarhatnak. :)
#16 nyilván nem fognak 70 fölé tippelni,mert nem akarnak megsérteni.Ha egy duci ismerősöm kérdezi,hogy hány kilónak tippelem,én is mindig sokkal kevesebbet mondok,pl ha 100-nak nézem,inkább mondok 80-at...
Kérdező,az egy dolog,hogy elvétve akad pasi,akinek bejössz így(ha az arcod szép),de ez a bmi szerint is a súlyosan elhízott kategória.Nagyon veszélyes az egészségedre és sokkal több udvarlód lenne vékonyabban.
Nem túl sok. Nekem van egy exem, aki ugyanilyen magasság mellett 100 kiló, és ráadásul a pályafutását vékony (kb 60kg) nőként kezdte. Szóval nem gáz. Ha érdekel egy kedves, intelligens, duciimádó srác, akkor írj privit :).
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!