Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű tinilányok! Ti erre hogy reagálnátok? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ha tetszenétek egy 30-as, sportos alkatú és életvitelű, káros szenvedélyektől mentes, józan életű pasinak, aki arcra sem csúnya! Van egy leányzó, aki tetszik nekem és szeretném elhivni randizni. Úgy tudom most lesz 19 éves. Szerintetek érdemes megpróbálnom vagy a korom miatt esélytelen a dolog? Csak komoly és értelmes válaszokat várok! Privátban is irhattok!2016. júl. 15. 00:38
11/20 zóna_pocok válasza:
Mert qrvara szamit am barmit is, hogy mekkora a csocse. Latszik viszont neked ez a legfontosabb, mert ezt emelted ki...
13/20 anonim válasza:
"Csak komoly és értelmes válaszokat várok!" Erre a kérdésre, ami kb arról szól, hogy van egy csöcsös kiscsaj, akit te meg akarsz fektetni? Mert hogy nem feleséget keresel az is biztos... Ha dugni akarsz és ezt közlöd vele is, szerintem még benne is lesz, ha tényleg jól nézel ki. Persze nyugodtan indíthattok lassabb módban, csak közöld vele, hogy ez inkább amolyan érezzük jól egymást kapcsolat lesz. A végén meg még értelmes választ is írtam...
14/20 anonim válasza:
Tényleg egy harmincas felnőtt férfinek gyk-n kell megkérdeznie, hogy leszólítson -e egy 19 éves lányt? Vesztes vagy öreg ...
15/20 anonim válasza:
Szerintem ugyanazt reagálná erre mint egy kismellű tinilány.
Vagy szerinted az mellmérettől függ, hogy egy nő hogyan reagál egy férfi közeledésére? Elég éretlen gondolkodásod van 30-as korod ellenére.
Nagyon a külsőre mész. Legalábbis nekem a kérdésedből ez jött le.
Megpróbálhatod a randi-dolgot nála, végülis nem olyan nagy a korkulonbseg koztetek.
16/20 anonim válasza:
mar reg lenne feleseged csaladod ha akkora kiraly lennel mint amilyenek mondod magad, de te csak egy senkihazi vagy azert akarsz fiatalokal kezdeni mert ugy gondolod azok meg naivak hiszekenyek, hisz te is tudod egy korban hozzad illő nő mar atlatna rajtad nem birnad atverni bar azoknak mar altalaban csaladjuk is van ilyen idosen
17/20 pinkpancser válasza:
Hívd el! Ha nem jön be, akkor sem veszítesz semmit. Ha bejön, akkor viszont jól jártál!
18/20 anonim válasza:
jól gondoltad, ez a szituáció tényleg CSAK a nagy mellűekre vonatkozhat!
19/20 anonim válasza:
16 os tévedsz, mivel akkora király pont azért nem érdekli már a te korosztályod :)) kaphat jobbat valszeg... ;)
20/20 anonim válasza:
Tuti kaphat jobbat, hát akkora önbizalma van a csávónak, hogy gyakorin kérdezi meg, hogy le merjen e szólítani egy tinilányt...
Most ettől melyik csaj bugyija ne csúszna le ?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!