Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nektek is bejonnek az izmos pasik?
Figyelt kérdés
nem tudom ez normalis - e ,mert sok lanytll hallom, hogy jajj tul izmos, nem szeretem az izmos pasikat stb. en meg egyszeruen megorulok ertuk. ok a gyengeim meglatok egy kondis izmos szeoen kidolgozott testu pasit es elolvadok.... most komolyan nem tetszik ez nektek ???2016. júl. 12. 22:22
11/31 anonim válasza:
Ja,hogy ez egy olyan kérdés
Aminél izmos 💪 pasik jelentkezését várod
12/31 anonim válasza:
Nekem nem az esetem.. De attól még lehet valaki rendes. 22 N
13/31 anonim válasza:
Kérdező!
Ez a szakmám és nem most kezdtem el... Az inakban rejlik a valódi erő. Láttál már shaolin papokat? Tornászokat?
Alap izom kell, de amire te gondolsz, abban nem erő rejlik. az izomépítés lényege, a kevés sorozat sok ismétlés. Az erő lényege a sok sorozat kevés ismétlés.
14/31 A kérdező kommentje:
#11 nem itt terveztem megkeresni a leendo ferjem:)
tobbi valaszadonak akinek sikerult a kerdesre valaszolnia koszonom!
2016. júl. 12. 23:04
15/31 anonim válasza:
"erőhöz izom kell. senki nem lesz erős 0 izomzattal." Ez biztos, csak nem mindegy,hogy valaki fizikai munkától lett izmos, ott valóban van erő, vagy pedig konditeremben kreatintól, és tömegnövelőktől felfújt látvány-izom van rajta, erő meg ideig-óráig tart. Volt már rá példa, hogy az izom-fiúknak nem nagyon ment kitartóan a meló, meg nem is tudtad annyi tömeget hosszú távon hurcolni, mint amit elvártak maguktól,vagy az ember elvárna tőlük, volt is idegeskedés, értetlenkedés a részükről. :) Én meg egy kis vézna ember vagyok, aztán volt hogy csodálkoztak,hogy ahhoz képest van bennem erő. Ennyit az izmokról és a valódi erőről! Jól kell lakni,aztán mehetnek a dolgok, ha esetleg megéhezek,akkor sem kell zabálnom annyit,mint egy disznónak, két szendvics, aztán energia feltöltve. :) Kislány! Nem baj,hogy két szendóval lenyomok egy 8 órás műszakot?
16/31 anonim válasza:
Imádom, amikor összejön a sok szakértő és ömlik a szájukból a szr.
17/31 anonim válasza:
Nekem nem jonnek be az izmos pasik, az tetszik ha nincs rajta izom, de nincs rajta folosleg. Egy vekony pasi nagyon szexi tud lenni... Igen tudom, valami nincs rendben a fejemben :)
18/31 anonim válasza:
#8, de igen, az erő és az izomzat is számít. Nem tudom, más nők hogy vannak vele, de nekem férfias férfiak jönnek be. Plusz szükségem van arra, hogy vérbeli nőnek érezzem magam mellette.
19/31 anonim válasza:
Ó hogy szopjátok ki a fa**omból az izmomat! :D
20/31 A kérdező kommentje:
#17 baratnom is ezt mondigatja mindig hogy a vekony pasik milyen szexik... en nem tudom ezt megerteni :D
#18 igen en is igy vagyok vele:)
#19 menj gyurni, hogy legyen mit kiszopni majd valakinek :D
2016. júl. 13. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!