Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nálatok is úgy van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok is úgy van, hogy férfiakat képzeltek magatok elé, amikor masztiztok? Kiket pl?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Én sokszor csak farkakat, felsőtesteket és kezeket képzelek el, arcuk nincs :D :D Ha konkrét személy, akkor ismerőseim közül pasikat például. Híres személyt nem szoktam.
2016. júl. 12. 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

En az aktualis partneremet szoktam vagy azt aki epp tetszik..nagyon jo a fantaziam igy eleg elethuen eltudom.kepzelni a dolgokat.

20/L

2016. júl. 12. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt ,aki épp tetszik!
2016. júl. 12. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrét személyekről nem is szoktam fantáziálni, csak szituációkról.
2016. júl. 12. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt szoktam inkább elképzelni én is, hogy ha lenne ott valaki.. mit csinálnánk egymással ;)

Ha van pertnerem, akkor őt! Ha nincs akkor valami helyes pasit, akit aznap láttam :D

De a szituációs inkább jellemző ;) :D

2016. júl. 12. 09:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem igazan szoktam konkret szemelyeket kepzelni, sot magamat is ritkan rakom bele az ilyen kepzelodesbe. Ha megis akkor a baratommal vagyunk.
2016. júl. 12. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is inkább szituációkat szoktam. Ha arca is van, akkor ott már érzelem is van a részemről.
2016. júl. 12. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is szitukat szoktam, van 1-2 filmjelenet, ami nagy kedvencem :P
2016. júl. 12. 10:53
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
B.Schweinsteigert☺
2016. júl. 12. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sokszor azt, aki tetszik. :)

De van, hogy teljesen elképzelek valakit, aki nem is létező személy, és egy szituációt. :)

2016. júl. 12. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!