Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ezt tényleg be szoktát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt tényleg be szoktátok vállalni?

2016. júl. 11. 23:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha elmondod mi van a videoban szivesen valaszolok, de a korhataros dolog miatt megorult a telefonom es nem hajlando betolteni pedig be vagyok jeltkezve:D
2016. júl. 11. 23:58
 2/21 anonim ***** válasza:

Én pasiként is bevállalnám, tervezem is, hogy elmenjek, mert sokkal higiénikusabb és kényelmesebb szőrtelenül ott lent, főleg ilyenkor nyáron.

(Melózok, ráadásul izzadékony vagyok, és van egy kolléga, akinek az optimális hőmérséklet télen is 28-29 fok, annyit csinál otthon is állítólag, így a légkondi nem megy.)

2016. júl. 12. 00:03
 3/21 anonim ***** válasza:
Soha nem tenném...
2016. júl. 12. 00:03
 4/21 anonim ***** válasza:

A videóban gyantázás szerepel..

És igen van nő aki bevállalja .

Én egyszer,soha többé.

2016. júl. 12. 00:04
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
Kozmetikusnak tanultam, csináltunk ilyet párszor, persze rajtam is. Azóta magamnak csinálom rendszeresen. Az első pár alkalom baromira fáj, ez tény. De utána már inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Sokan érzékenyek a borotvára, nekem is folyton szőrtüsző gyulladásom volt tőle. Gyantától nincs, és 2-3 hétig nem kell foglalkozni a dologgal.
2016. júl. 12. 00:07
 6/21 anonim ***** válasza:
Na akkor: igen, csakis gyantaval szedem azt reszet amit szedek. Magamnak, otthon:) irtozom a borotvatol ebben a regioban foleg. A gyantatol sokaig sima, nem szur amikor visszano, nem gyullad be anyira. Persze, faj, de szerintem nem elviselhetetlen:) ( elso voltam)
2016. júl. 12. 00:13
 7/21 anonim ***** válasza:

fiúknak nem ajánlom :)) én még sosem próbáltam gyantával, kozmetikusnál, de epilátorral igen.

Borotválás után már 2 nappal szúrós, sokszor be is szokott gyulladni, napokig viszket és fáj

2016. júl. 12. 01:01
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Én nőként a gyantázásra szavazok 4-5 hétig pihe puha simaság és nem kell 2-3 naponta a borotvával szórakozni. 22 N
2016. júl. 12. 01:33
 9/21 anonim ***** válasza:
14%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy csomó előnye van a borotválással szemben: alaposabb és szebb a végeredmény; kényelmesebb, mert nem viszket, vagy gyullad be; és persze tartósabb is sokkal. És közel sem olyan szörnyű, mint amilyennek elsőre tűnik, pár alkalom után pedig simán hozzá lehet szokni.
2016. júl. 12. 05:09
 10/21 anonim ***** válasza:

Én borotválom, de még akár hozzá is tudnék szokni, csak rá kéne magam venni lelkileg.

A hónaljamat pl. epilálni szoktam, amikor elkezdtem az sem volt egyszerű, de megszoktam.

Mindent meg lehet, csak én valahogy nem bírom elképzelni, hogy más szőrtelenítsem nekem ott lent...

2016. júl. 12. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!