Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nem probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem probléma?

Figyelt kérdés
Ha nincs kéznél zsepi és kiverem, mielött elélveznék az nem árt a farkamnak hogy elszoritom, es nem jön ki a gei szóval bennt marad?
2016. júl. 11. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
én is így szoktam :D nem lesz tőle semmi bajod :D
2016. júl. 11. 20:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 11. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Srácok, ezt most hogy...? hol szorítjátok el? Én 3 papírzsepit szoktam átáztatni annyi jön.
2016. júl. 11. 20:21
 4/5 Üres tükör ***** válasza:
De lehet belole baj. Ha visszafolyik a hugyholyagba is kerulhet.
2016. júl. 11. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:

3:

Az izmokkal kell dolgozni. Nem kézzel szorítod el, hanem vannak izmaid a testedben a farkad ("húgycsöved") mentén ahol a sperma jönne és azt meg lehet tanulni edzéssel hogy hogyan kell elszorítani.

Ez nem csak azért jó mert ilyenkor kevesebbet kell takarítani, hanem mert később ha valódi nővel szexelsz és ezt alkalmazod akkor van hogy le sem konyul a farkad elélvezés után hanem állva marad és tudod folytatni a szexet

Csak ajánlani tudom mindenkinek hogy ezt megtanulja

2016. júl. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!