Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet egyetlen partneremmel sem? Hüvelyi orgazmusra egyáltalán nem vagyok képes. Nekem az egész olyan semmilyen érzés, vagyis nem érzek közben semmit, se jót, se rosszat.
Anyám imádta apámat, de soha nem árulta el neki, hogy nem tudja kielégíteni. Pedig mielőtt megismerkedtek, egy
igazi csődör volt, két-három nője is volt egyszerre, úgyhogy valamit érthetett a témához. Aztán apu halála után megismerkedett a nevelőapámmal, és elmondása szerint már az első együttlétüknél akkorát élvezett, hogy kis híján elájult. Mindkét férfit szerette, mindegyiket kívánta, mindkettő ügyes és türelmes volt, de mégis csak az egyik tudta eltalálni azt a kis kapcsolót, ami kiváltotta belőle a reakciót. Bonyolult egy műszer a nő...
Nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom, de nem is hiányzik. Nagyon szeretem négykézláb, kutyapózban csinálni, de még ott is rá kell segítenem kézzel, ha el akarok élvezni- ettől még nem érzem alsóbbrendűnek a csiklói orgazmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!