Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában hamar elélvez. Igaz lehet hogy azért mert szerelmes?
Figyelt kérdés
már 9 hónapja vagyunk együtt , eddig nem volt probléma mikor hamar elélvezett de mostanában észrevettem hogy mindennél jobban szeret, és már nem birja ugy mint rég, pedig majdnem mindennap szexelünk, van olyan hogy 1 nap alatt 2szer is... Első pár hónapig birta rendesen de mostanában nem értem .. hallotam olyat hogy ha a fiú szerelmes akkor nem birja sokáig tartani magát... igaz?? 19/L2016. júl. 10. 12:16
11/16 anonim válasza:
Férfiből van. Egy légtérben éltek, fiatalok vagytok. Ott vagy egy karnyújtásnyira, még szép, hogy naponta szexeltek, ez a normális. Attól még simán elképzelhető, hogy csak egy gyors menetre vágyik, nem többre. Főleg nem ilyen melegben, mikor az emberről folyamatosan szakad a víz. Ő kielégült, lelohadt a kedve, a többi nem lényeges. Amúgy te is elmész szex közben vagy csak ő?
12/16 anonim válasza:
Ne hallgass a fanyalgókra, kérdező. Ők még nem voltak IGAZÁN szerelmesek. Amikor ilyen állapotban van a férfi, atavisztikus ösztön hajtja, hogy minél előbb megtermékenyítse az imádott nőstényt. Mára, a fogamzásgátlók világában a megtermékenyítés ugyan elmarad, de az ösztön attól még működik.
13/16 anonim válasza:
Az általam leírtakból, hogyan sikerült leszűrnöd azt a megmásíthatatlan tényt, hogy még nem voltam IGAZÁN szerelmes?
14/16 A kérdező kommentje:
nem mindig élevezek el.. nade őt is zavarja hogy nem birja tovább tartani magát, mikor eddig birta. és zavarja őt is és nem tudja mi lett vele :) de engem nem zavar hogy nem mindig élvezek el, és szeretek neki jót csinálni... nem keseredek el ha nekem nem lett a legjobb , én örülök annak is ha neki jó :)
2016. júl. 10. 14:59
15/16 anonim válasza:
Sejtettem. Akkor talán ez lehet a gond. Tudja, hogy te úgysem mész el (vagy csak ritkán) és ez még csak nem is jelent problémát, ezért nem is strapálja magát. Pont.
16/16 A kérdező kommentje:
nem ... épp ezaz hogy mindig próbálkozik mindennel, hogy jó legyen nekem, és mindig nagyon is jó csak nem jutok el a csúcsra... mikor összejöttünk akkor volt ez a probléma, mivel hogy ő nekem a második és nagyon szégyenlős voltam mindig ezért nem sikerült elélveznem, és akkor ő látta rajtam , és mondta hogy ez igy nem fog menni ha nekem nem jó, mert ő igy hülyének érezte magát , de most nem , látszik rajtam hogy jó, és ő megis tesz érte mindent hogy jó legyen , csak már nem birja ugy tartani magát mint eddig!
2016. júl. 10. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!