Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektet tetszik ez a csaj vagy a hasonló alkatúak?
2016. júl. 8. 13:56
31/38 anonim válasza:
Legyetek belátóak ! Ez a leány nem a sok evéstől ilyen, sajnos ez a már a gének " büntétse " . De van megoldás, a gyomorszükítő éa megfelelő diéta . De hez megértésre és segítségre van szüksége . Szorítok neki ! !
32/38 anonim válasza:
Nekem úgy ahogy be jön én is a telt lányokat szeretem
33/38 anonim válasza:
Nem vagyok egy válogatós fajta,és mindenkit úgy fogadok el ahogy van!
De ha most öszinte véleményemre vagy kíváncsi akkor azt mondom hogy nekem nem igazán jön be, szerény véleményem szerint szeretem a testesebb duci hölgyeket,de azonban ez már sok nagyon dagadt,és a szemembe ez azt jelképezi hogy igénytelen a külsöjét illetve.
34/38 anonim válasza:
Nekem ezen a képen a középső és a jobb oldali a határ kb. És egyben az ideál is! Szóval írhattok,ha valaki ilyesmi alkat és ismerkedne ,olyan 17-től -28 ig,és budapesti.
35/38 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kövér csajok,de egy picivel kisebbek. :)
37/38 anonim válasza:
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
38/38 anonim válasza:
Ha elvinnéd disznóvágásra, ezt a nyommmi bálnát vágnák le a disznó helyett ès az arca is milyen? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!