Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyorstüzelő, szinte semmi sem segít. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már szexelni sincs kedvem, mert eddig még sosem bírta 5 percig vagy tovább, elélvez. Utána bűntudata van, megpróbál kielégíteni, de az nem ugyan az. Próbáltuk már, hogy előtte kivettem neki/leszoptam, többször egymás után, mondtam neki, hogy közben álljon meg, de sosem tette olyan gyorsan tör rá az egész, hogy mire eszébe jut már elment.
Hát én nem tudom nekem legalabb van 30per mire elmegyek de ez mindenkivel mas ha kiverik előtte akkor orakig is birom :) ezen segiteni nem lehet max mas pasi;) irhatsz segithetek ha akarod privatba irj ;)
2016. júl. 8. 04:06
3/14 anonim válasza:
Toljatok le több menetet egymás után, na persze ha több után is feláll neki, olyan nincs hogy a sokadik menet után is mindig hamar elmegy ha nem tartotok túl hosszú szüneteket.
2016. júl. 8. 04:50
4/14 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás!
durex extended pleasure-t használjatok.
Vagy szerezz be neki benzokainos kenöcsöt és kenjen egy picit a makkjára. Érzéstelenítő :P
Mármint tovább fogja bírni
2016. júl. 8. 06:08
5/14 anonim válasza:
Utolsó, ha a makkjara keni, akkor az a nőt is fogja erzesteleniteni nem csak a férfit, az óvszer a legjobb amit írtál, egyszer vásároltam olyat, hát mit mondjak, alig tudtam elmenni tolle.
2016. júl. 8. 06:43
6/14 anonim válasza:
Ez mind hülyeség... Sajnos van aki csak ennyire képes. Az orgazmus visszatartás tanulható, de nem mindenki képes rá.
2016. júl. 8. 07:32
7/14 anonim válasza:
Ha úgy is megy hogy előtte leszopod, akkor inkább toljatok több menetet...
Vagy mielőt betenné, többször élveztessen el, s lehet hogy ha már benne vagy akkor egy rövidebb menet is elég lenne neked is a farka általi élvezethez
2016. júl. 8. 07:53
8/14 anonim válasza:
régen nekem is voltak ilyen problémáim. Úgy oldottam meg, hogy szex közben másra gondoltam, mondjuk a tegnapi meccsre vagy hogy mit volt a munkahelyemen. Miután átestem egy ponton egyből tovább, sokkal tovább bírtam.
2016. júl. 8. 07:57
9/14 anonim válasza:
Szokjál hozzá!
Az ajánlott óvszert, kenőcsöt leszámítva, rengeteg dolgot kipróbáltam az elmúlt huszon-pár évben. Közel a 40hez már úgy érzem, hogy ez is egy adottság (mint a méret), amit jó irányba nem tudunk befolyásolni, csak rosszabb lehet.
Szerintem sok férfi elnövi ezt a problémát fiatalon, és azt hiszi, hogy "megtanulta", pedig csak "beállt" neki.
2016. júl. 8. 08:07
10/14 anonim válasza:
Játszotok oda vissza orgazmus kontrollt... Az én páromnak is ez segített... Nagyon élvezetes és jó játék. 22 N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!