Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, hogy én mindig csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy én mindig csak "olyan aranyos" vagyok?

Figyelt kérdés

Bármit teszek, minden srác szerint aranyos vagyok. Nem mintha nagy bajnak tartanám, de amikor ott állok egy fiú előtt egy szál bugyiban, MIÉRT az jut eszébe hogy aranyos vagyok? Van az a pont amikor már nem aranyos szeretnék lenni..

Ti bírjátok a "de cuki" lányokat? és mitől azok?

18/L

2016. júl. 7. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy te ezt miért nem használod ki? Annyi aranyos jelmez van, pl. diáklány, amire olyan jó szerepjátékokat lehet építeni... És akkor egyszerre leszel aranyos és egyszerre lesz szex.

22/L

2016. júl. 7. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:
A kisugárzásodról nagyban te tehetsz... Ezekszerint változtatnod kell.
2016. júl. 7. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Bírom a cuki lányokat. Szép nagy őzike szemeid lehetnek, alacsonyabb, törékeny testalkatod. Személyiség se mindegy hozzá. Ha tetszel valakinek, akkor is van olyan szituáció, amikor ennél komolyabb bókot nem szívesen ereszt meg az ember. Ezért sokszor megkapod, hogy aranyos vagy. Ha már csak egy szál bugyi van rajtad, akkor már nem ez az ideális kifejezés, mégse kell mellre szívnod, hogy pont ez jött ki a száján. A cuki lányok lehetnek nagyon is vadítóak!
2016. júl. 7. 23:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Hali :D velem is ugyanez a helyzet, szinte mindig azt kapom, hogy "aranyos vagyok", és ezt az elején bóknak is vettem, de idő után nagyon idegesítő, mert az ember nem feltétlenül akar aranyos lenni minden helyzetben :"D
2016. júl. 8. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Mutasd
2016. júl. 8. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú elé állsz egy szál kis bugyiban és még mindig csak cukinak gondol térdelj le és mutasd meg a másik énedet is.
2016. júl. 9. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:
De cuki, aranyos vagy, hogy ilyen cuki dolgot kérdezel
2016. júl. 21. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor talán egyszer spermával szádban kicsit gargalizálj vele, miközben a szemében nézel... sok minden leszel, pl.: szexistennő, vadmacska, egy házi szexgép... de aranyos... az biztos nem. ;)
2016. júl. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!