Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy ne élvezzünk egyszerre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne élvezzünk egyszerre?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon szinkronban voltunk a párommal. Régebben ez nem is okozott problémát, mert fogamzásgátlót szedtem. Miután abbahagytam kipróbáltunk más védekezési alternatívát, de egyik sem felelt meg, ezért a megszakításos módszer mellett maradtunk. Viszont így nekem sosem jó! Mert mindig pont egyszerre élvezünk/nénk el, de mivel kiveszi így nekem félbeszakad. A párom már sok mindennel próbálkozott: matekozás, szorítás, de semmi sem segít. Nem szeretnék visszatérni a gyógyszerre. Mit tehetnénk?

2016. júl. 7. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék hány gyerek mászkál az utcán mert épp nem sikerült a megszakításos 'védekezés' anyunak és apunak.
2016. júl. 8. 10:04
 12/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. Amikor leálltam a gyógyszerrel mert beindult a babaproject, vártunk 3 hónapot hogy kitisztuljon, és azokban a hónapokban többször is volt így, bár nekünk nem állandóan, de sokszor. Szerencsére elég gyorsan eltelt és utána 2 hónap próbálkozással össze is jött a baba, most felhőtlenül lehet duhajkodni. De azt nem tudom mi lesz, miután megszületik a picike, szenvedés a gumival.
2016. júl. 8. 11:03
 13/14 anonim válasza:

kedves "alapvető biológiai működés"

10 éve vagyok az asszonnyal, az első évben ha gumiztunk, a többi mind megszakítással működött, és soha nem történtek meglepetések, az egy szál gyerekünket terveztük, amikor nem akartuk nem is lett belőle semmi

mert "alapvető biológiai működés" az, hogy ha nem jut be a cucc, akkor nincs miből gyereknek lennie, és ha azt írnád hogy az előváladékkal is lehet, akkor beavatlak, hogy csak akkor ha az előzőből ott maradt, el kell menni dobni két sárgát

2016. júl. 8. 11:11
 14/14 anonim válasza:

nekünk is ugyanez volt a helyzet, vagy megszakítással, vagy nem is volt értelme csinálni

nálunk inkább a lelki lekapcsolódás okozott nehézséget, testi szinten semmi nem segített, próbáltam én is más szögből, meg teljesen le is álltam, minden mindegy volt

egy darabig elhumorizáltuk, de a barátnőmet egy idő után megviselte

nekünk a tantra segített, és nem csak ebben, tanulmányozzátok

2016. júl. 8. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!