Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne élvezzünk egyszerre?
kedves "alapvető biológiai működés"
10 éve vagyok az asszonnyal, az első évben ha gumiztunk, a többi mind megszakítással működött, és soha nem történtek meglepetések, az egy szál gyerekünket terveztük, amikor nem akartuk nem is lett belőle semmi
mert "alapvető biológiai működés" az, hogy ha nem jut be a cucc, akkor nincs miből gyereknek lennie, és ha azt írnád hogy az előváladékkal is lehet, akkor beavatlak, hogy csak akkor ha az előzőből ott maradt, el kell menni dobni két sárgát
nekünk is ugyanez volt a helyzet, vagy megszakítással, vagy nem is volt értelme csinálni
nálunk inkább a lelki lekapcsolódás okozott nehézséget, testi szinten semmi nem segített, próbáltam én is más szögből, meg teljesen le is álltam, minden mindegy volt
egy darabig elhumorizáltuk, de a barátnőmet egy idő után megviselte
nekünk a tantra segített, és nem csak ebben, tanulmányozzátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!