Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik esik jobban: ha a popsitokat vagy ha a ciciteket simogatják?
Figyelt kérdés
Nyilván nem szex közben értem. Hanem pl. smárolás, összebújás alatt ruhán keresztül.2016. júl. 7. 20:22
1/13 anonim válasza:
Egyszerre a kettőt :) De talán inkább a popsi :)
3/13 anonim válasza:
Na akkor valaki legyen szíves az első és második válaszolót egyszerre bevállalni, mert egyik dudát kedveli, másik a popsit. :)
4/13 anonim válasza:
Nekem a popsi azt is szeretem ha puszilják nyalják... Esetleg a a kijáratot is de több nem az anális szex mindkettőnek tabu a párommal. 22 N
6/13 anonim válasza:
Smárolás közben inkább a fenekem, úgy kényelmesebb
Összebújáskor, inkább a cicim :p
8/13 anonim válasza:
csók közben kényelmesebb ha popsizik
9/13 anonim válasza:
Cici, mert az keményen erogén zóna, a fenék viszont nem, az egyszerűen csak jól esik mint bármelyik másik testrész.
10/13 anonim válasza:
Popsi, a mellem nem túl érzékeny, a popi annál inkább:) masszírozás, nyomkodás, paskolás még jobb fenéken, mellen viszont nem hogy semleges, hanem általában fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!