Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki vonzónak talál 1 molett lányt nagy fenékkel? (kép)
2016. júl. 7. 11:07
11/25 anonim válasza:
Számomra is vonzó, szivesen néznék meg még 1-2 képet :) 25/F
12/25 anonim válasza:
Aki kedveli a molett lányokat miért ne találná vonzónak?
13/25 zóna_pocok válasza:
Nem tudom mi a vonzo egy lusta, kover, onmagara igenytelen noben.
14/25 anonim válasza:
#13 én sem tudom, de ha megmozdul a gyatyában valami, akkor kár vele vitatkozni, hogy nem ez nem izgi...
15/25 anonim válasza:
" lusta, kover, onmagara igenytelen"
Erre a következtetésre hogyan jutottál? Kíváncsi lennék...
17/25 anonim válasza:
Amit látok, az vonzó. Csak az a baj, hogy az egyik leglényegesebb elem hiányzik: az arc. Persze értem, hogy az arcodat nem akarod kirakni a netre, de hát anélkül informált döntést nehéz hozni.
18/25 anonim válasza:
Nekem bejönnél, bár az arc számít a legtöbbet, jó ha tudod! :) Alapvetően szeretem a molett nőket egy bizonyos szintig, az ágyban is van jó tapasztalatom. De alkattól függetlenül nem egy seggbe szeretek bele. :D Az arc és a személyiség dominál! :)
25F
19/25 anonim válasza:
Undi, a sok szűz kangörcsnek biztos bejön ez is itt.
20/25 anonim válasza:
Most komolyan 20 hozzászólásból 2-3 ember írta kb, hogy gusztustalan? Kik járnak ide te jó isten. Ha egy csinos lány tesz ki egy képet, hogy véleményezzék az alakját, oldalakon keresztül alázzák. Kezdem amúgy kapizsgálni az itteni szitut...
Ja, nagyon vonzó a kóros túlsúly és a vele járó betegségek, hipertónia, cukorbetegség, viszerek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!