Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti csókolóztok azután a barátnőtökkel, hogy a szájába élveztetek?
Nem. Vagy igyon rá egy pohár vizet, vagy nyelje le és teljen el 5-10 perc. De egyből utána biztos nem.
Amúgy szopás és nyalás után is csókolózok szívesen. De szájba élvezés után EGYBŐL nem.
24/F
12:
Nem mindegy hogy egy férfi csak sima szopás után nem csókolózik vagy azután hogy a nő szájába élvezett.
Ennek nincs fordított megfelelője, párja. Egy nő nem tud a férfi szájába élvezni, hogy aztán erről gondolkodhasson hogy megcsókolja-e a férfit, miután a szájába élvezett.
Szopás és nyalás után simán jöhet a csók, de szájba élvezés után az legyen, amit a 11-es válaszban írtam
Ikszdé-ikszdé-ikszdé-ikszdé...
De mit nem értesz azon amit leírtam? Nem fura hogyha egyből kellene utána csókolózni. Vagy igyon rá pár korty vizet, vagy várjunk néhány percet amíg (szerintem) a java eltűnik a szájából lenyeléssel. Ez azt gondolom hogy nem nagy kérés. Főleg úgy, hogy még eddig egy lány sem sértődött meg rám ha ezt kértem, pedig összesen 14 lánnyal voltam az életemben.
Nekem ez akkor is fura. Nem értem miért van hogy azokkal a nőkkel toleránsnak kell lenni, akik nem szeretik a szájukba kapni az ondót, de azokkal a férfiakkal nem, akik nem szeretik a szájukba kapni a saját ondójukat.
16:
A barátnőd átköpi a spermádat a szádba, miután te a szájába élveztél. Rendesen átköpi. Benne vagy?
17:52 én toleráns vagyok velük, de akkor tőlem se várja hogy nyeljem mint a mannát... Nem kell az ilyen drámai túlzás, senki sem akarja átcsorgatni sehova! De ha már lenyelte, nehogymár húzza a száját a férfi, szerintem még olcsón megúszta, mert nem neki kell az egészet megenni.
Az utolsó meg egy undorító barom. Az ilyenre nem mosolyogni kell, hanem p*fán bszni, aztán dugja a guminőjét. A legundorítóbb dolog olyat tenni az ágyban ami nincs megbeszélve és amit a másik fél nem élvez. A bizalom durva megsértése, kb olyan szintű mint az erőszak...
19:
Rendben, ahogy neked jól esik. Számszerűleg a legtöbb nő viszont a tapasztalataim alapján nem azt csinálja amit te.
A legtöbb nő nyeli a spermát ÉS mellette nem zavarja ha a barátja nem csókolja meg egyből utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!