Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van tapasztalata a portugál pasik terén? 22/L
Figyelt kérdés
Nem sokára megyek Portugáliába, és szeretnék beszerválni egy igazi latin pasit. Az elvárásom azért nem egy Cristiano Ronaldo, de ahogy néztem képeket elég sok helyes pasi van arrafelé. Az egyik barátnőm szerint igazi úriemberek. Nagyon várom már. :$2016. júl. 6. 10:25
11/21 anonim válasza:
Ah, kérdező, ne törődj velük, csak irigyek. :D Ronaldo igen is jó pasi, én is oda vagyok érte.. :)))
L/20
12/21 anonim válasza:
nem nagyon értem minek a rinya Ronaldoról.oké volt olyan pillanat ami nem előnyös volt, de mindenki hibázik, plusz valamilyen szinten érthető is volt. és nem lehet rá mondani hogy rossz ember, mert rengeteget adakozik. számtalan olyan tehetségtelen plasztik liba van, aki után minden srác lógatja a nyelvét, minden közönséges kisfiú írja rá hogy "úú kivertem rád, meg jajj de dugható", de amikor egy természetes, adakozó ambíciózus rádaásul igenis tehetséges dögös férfiról van szó, (és nem is olyan mocskoso módon, hanem visszafogottan jelezve hogy azért na) akkor már mindenki kiakad.. mert persze mi lányok nem nyáladzhatunk, csak a férfiaknak szabad minden nő után..:) na mindegy, nekem is nagyon bejön:D L
13/21 anonim válasza:
A magyar férfiak a legjobbak :)
14/21 anonim válasza:
Na szépség, akkor mondok neked valami újat. A portugál pasik is pasik. Annyi a különbség, hogy más nyelvet beszélnek. Hogy milyen pasi, azt nem a nemzetisége fogja eldönteni, még ha ez meg is lep téged. Facepam.
17/21 anonim válasza:
Nálad is jó magasan van léc. Gratulálok.
18/21 anonim válasza:
újabb hülye ri*banc :D és még büszke is magára
19/21 anonim válasza:
Én spanyol vagyok,
a szüleim még a születésem előtt költöztek az országba(nem tudom minek.)
Ez nem ugyanaz, mint a portugál, de nagyon hasonló.
Ha bármi kérdésed van, itt kiírhatod, válaszolok rá.
20/21 anonim válasza:
Pár éve volt egy portugál fiú aki nagyon tetszett nekem. Jól nézett ki, rendes is volt, tényleg minden oké volt, de mivel csak látogatóban voltam külföldön, komolyabb sajnos nem történt - mondom ezt már idősebb fejjel. Igazi úriember volt. Egyéne válogatja, a pasik mindenhol mások. Akár magyar, akár portugál, mindenhol vannak léhűtők, farokhuszárok vagy normális férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!