Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeshet hogy nem áll majd fel a barátomnak?
Figyelt kérdés
Kövér vagyok 160/70 és tartok tőle hogy az első alkalommal nem fog naki felállni mert nem fogok neki tetszeni meztelen (tudom fogyjak de jelenleg is diétázok és már fogytam 16 kg) Ő viszont jó pasi magas sportos értitek tipikus álom pasi. Sőt ráadásul szűz is vagyok. Szerintetek lehet gond? Ha esetleg sötétben takaró alatt szeretném az nagyon ciki?2016. júl. 5. 21:30
2/8 anonim válasza:
Mégis hogy jöttetek össze? Ott nem volt komplexusod?
3/8 anonim válasza:
a felfogásod miatt nemfog felállni..testre jó lehetsz, asszony is ilyesni mégis imádom
4/8 anonim válasza:
Ha már le akar feküdni veled,akkor biztos lehetsz benne,hogy tetszel neki
5/8 anonim válasza:
szerintem ruhán keresztül is gondolja, hogy mi van alatta...
sokaknak tetszenek a teltebb alakok, szóval lehet akár többször is szeretné csinálni :P ne a legrosszabbra gondolj, de az is ott van a lehetőségek között...bár ha veled van, akkor gondolhatja, hogy mi van a ruha alatt...
23F
7/8 anonim válasza:
Én kettő centivel és 10 kg val ( betegség miatt ) vagyok több és tudtommal egyik párommak sem volt baja vele :D nem a szex miatt mentünk szét ;)
( persze fogyogatni én is fogyok ! ^_^ magam miatt is :D )
Ha szeret meg Pláne M1 :D amúgy is, csak telt vagy, nem hiszem, hogy kövérnek számítassz !
8/8 anonim válasza:
Barinőm 5 kg-val kevesebb és nagyon szexi tud lenni. Érezd magad szexinek és ne szégyelld a tested előtte;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!