Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megeshet hogy nem áll majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeshet hogy nem áll majd fel a barátomnak?

Figyelt kérdés
Kövér vagyok 160/70 és tartok tőle hogy az első alkalommal nem fog naki felállni mert nem fogok neki tetszeni meztelen (tudom fogyjak de jelenleg is diétázok és már fogytam 16 kg) Ő viszont jó pasi magas sportos értitek tipikus álom pasi. Sőt ráadásul szűz is vagyok. Szerintetek lehet gond? Ha esetleg sötétben takaró alatt szeretném az nagyon ciki?
2016. júl. 5. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Az.
2016. júl. 5. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Mégis hogy jöttetek össze? Ott nem volt komplexusod?
2016. júl. 5. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
a felfogásod miatt nemfog felállni..testre jó lehetsz, asszony is ilyesni mégis imádom
2016. júl. 5. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha már le akar feküdni veled,akkor biztos lehetsz benne,hogy tetszel neki
2016. júl. 5. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ruhán keresztül is gondolja, hogy mi van alatta...

sokaknak tetszenek a teltebb alakok, szóval lehet akár többször is szeretné csinálni :P ne a legrosszabbra gondolj, de az is ott van a lehetőségek között...bár ha veled van, akkor gondolhatja, hogy mi van a ruha alatt...

23F

2016. júl. 5. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetszeni fogsz neki ne parazz :)
2016. júl. 5. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Én kettő centivel és 10 kg val ( betegség miatt ) vagyok több és tudtommal egyik párommak sem volt baja vele :D nem a szex miatt mentünk szét ;)

( persze fogyogatni én is fogyok ! ^_^ magam miatt is :D )

Ha szeret meg Pláne M1 :D amúgy is, csak telt vagy, nem hiszem, hogy kövérnek számítassz !

2016. júl. 5. 22:35
 8/8 anonim válasza:
Barinőm 5 kg-val kevesebb és nagyon szexi tud lenni. Érezd magad szexinek és ne szégyelld a tested előtte;)
2016. júl. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!