Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a nagy baj. Hogy eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nagy baj. Hogy eddig sosem sikerult elelveznem, csak csiklorol. Valakinek valami otlete esetleg van hogyan tudnak mashogy is?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 07:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is sokáig csak csikló orgazmusra voltam képes. A jelenlegi párommal eltudok élvezni szex közben is de nem mindig. 22 N
2016. júl. 5. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ami beválik és egy próbát megér, hogy kezdjétek orállal, főleg rád koncentrálva. Az sem baj, ha ki vagy kicsit éhezve.

Ha a pasid gyors tüzelő akkor talán süljön el előtte, hogy azért bírja később.

Szóval be vagy izgulva, megy az orál szex, úgy ahogy kell (az sem baj, ha egy vibrátor is akad), és a pasi max 1 ujjával éppen, hogy csak a bejáratot ingerli, vagyis nem dugja be teljesen. Érezd, hogy van valami, kezd megkívánni, húzódj fel azon, hogy kívánod, hogy valami kitöltse a puncidat, közben megy ezerrel a csikló izgatás.

Na és itt van 2 opció, mert ez tőled függ melyiket tudod, melyiket preferálod:

- vagy eléred azt a pontot, hogy 10 másodperc és elsülsz, már szinte nincs megállás, és akkor a pasi megfog, elkap és olyan erősen és keményen megereszt ahogy csak bírja, szakadjon az ágy. Ilyenkor nem szabad romantikázni, mert nagyon elveszi a kedvet, semmi csók, semmi simogatás csak farok és max szorítás

- másik, hogy elsülsz oráltól és amíg még tart a hullám elkap a pasid és úgy mint az előzőnél.

Nálunk ez nagyon bevált, bár mi sokszor úgy csináljuk, hogy elsőt megcsináljuk misszionáriusban és miután a párom elment, megfordítom, és kutyában nyomom ahogy csak tudom. Általában nem kell neki 1-2 percnél több egy második orgazmushoz, meg nekem sem, mert már ki vagyok éhezve:)

Kezdőknél néha kell, hogy ezt végig csikló izgatás mellett legyen, itt a lényeg, hogy sikerüljön elmenned, mert ha hozzászoksz ehhez, hogy kemény szex = orgazmus, akkor egy idő után már nem kell csikló izgatás sem, mert az agyad összekapcsolja a két érzést.

(a kemény szex jobban izgatja a G-pontot és egy idő után hozzászoksz. Kemény alatt nem hiper gyorsat értek. A pisilő érzés amúgy normális orgazmus közelben, engedd el magad, igazán pisilni nem fogsz tudni (szerintem lehetetlen), ha ki is jön folyadék, az nem pisi. Persze szex előtt pisilj...)

2016. júl. 5. 10:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nők simán bepisilnek szex közben, a hírhedt spriccelős orgazmus közben is javarészt vizelet távozik.
2016. júl. 5. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha pisilési ingert érzel, akkor orgazmusközelben jársz. Legfőképp a G-pont izgatásánál érezhetnek a nők pisilési ingert. Folytatni kell tovább, és akkorát élvezel, mint egy ház, még spricc is lehet belőle.
2016. júl. 5. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!