Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok, mi volt életetek legmelegebb élménye?
40 fokos láz 2 évesen :S.. Hát jegeságyba raktak meg minden :S és a dokik segítettek, nem emlékszem rá túlságosan, de nem élveztem szerintem, ki élvezné ezt??
F
45C napon autó motor terében szerelni járó motornál
hogyne: élveztem mindenhol csöpögtem:XDD
Na jó, írok komoly választ: egyszer egy haverral (nem túl józanul) győzködtünk két csajt, akiket akkor szedtünk fel, hogy smároljanak egymással. Azt mondták, hogy csak akkor, ha előtte mi is. Vállat vontunk, és megtettük. Betartották az ígéretüket.:)
Számomra teljesen semleges élmény volt, nem szégyellem, de nem is indított be. A cél szentesítette az eszközt.:D
Köszi. Ilyen válaszokat reméltem.
És értem. Valszeg a srác elég jó haverod volt és a pia is segített. Eléggé heterók vagytok ahhoz, hogy ne féljetek egy meleg csóktól, mert mit árthat az nektek. De éppen ezért nem is lett vonzó. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!