Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16cm hosszu es kb 4.5 cm vastag penisz kicsi? Es meg nemis a legszebb.
De én a kérdezőhöz beszéltem, hogy nem lesz baja a kapcsolatokkal, kutya nem szólt hozzád. Te ezt nem értetted, hogy hogyan értem... LOL. A szexkapcsolattal te jöttél.
A moderátorok hányadik regedet bannolták már amúgy ki te transzvesztita nyomorék? Egyből felismerem az autista stílusod.
20cm körüli, felett.
Nő vagyok, nem kislány, nem zsírdisznó. De megértem, könnyebb azt hinni, hogy valaki trollkodik, mint azt, hogy vlakinek kicsi lenne a kis pisilőtök.
100 regedet bannolták már, éjjel-nappal a gyk-ra írogatsz.
Valszeg 0 életed van, és olyan gusztustalanul nézel ki, hogy maximum rád hányna az illető, nem belédrakná a 20 centisét.
szóval a 42% is egy kis búza troll...
az ilyen miért nem takarodik el a k_rva anyjába...
Számomra minden farok "megszépül", ha a viselője egy ápolt, magabiztos, udvarias féfi (vagy fiú), aki teljes szívből szeret...
De ha csak úgy nézzük mint "egy darab húst", akkor számomra tökéletes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!