Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi kellett ahhoz, hogy engedjétek az arcra élvezést?
6.!
Te vagy pali vagy, vagy csak egy unatkozó nő, mert ha az mind igaz lenne, amit odaírtál, akkor
1.: tuti, hogy nem itt b***nád a rezet, hanem a gyurmagyuri kanod kuhetesében nyelnéd a pöttöm pélóját
2.: zicher, hogy nem írnál még ennyire sem helyesen, mert a ti fajtátok nem az eszükről híresek, persze a társadalom nem is várja el tőletek.
Kisfiúcskák, nektek ilyenkor még nincs lámpaoltás és fekvés?
Vagy van a telón net, és az ágyból irkáltok?
Vagy fáj az igazság, hogy az ilyen nőknek bizony ez kell?
#6 pont az esetem vagy, én is olyan pali vagyok,akit leírtál
Ja és én orgazmus közben hörgök, ordítok,utána pedig verem a mellkasom, mint egy diadalittas gorilla
Lennél a nőstényem?
12-es kisember is a sor végén állhatott, mikor az észt osztották. :D
Már csak ha azt nézem is, hogy nőnek nevezi az ilyen 6-oshoz hasonló életképtelen organizmusokat.
"Zorall fazon, mikor elordítja magát a diszkóban, hogy bezárunk, mindenki takarodás hazafelé, pár perc és üres a diszkó.
Egy ilyen alkalommal figyeltem fel rá.
Ő összevissza spriccelt, neki szabad volt."
You made my day. Köszönöm, tényleg rég derültem ilyen jót.
Nálunk nem szokott arcra menni, mert nem bírom ki, hogy ne bukjak rá vagy szorítsam magamba! Túl finom a párom, csillog, formás és hívogató, mintha megjutalmazna vele! Nem is beszéltünk ilyenről hogy szabad-e, miért ne lehetne egy párkapcsolatban?? Megalázó?? Akkor állva nyalás sincs, mert akkor a pasi van lejjebb? Kár.
Nem suttyóval kell összejönni! igaz ez mindkét nemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!