Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnétek olyan pasival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival, akinek a vérében van a gyökérség?

Figyelt kérdés

-aki alapjáraton elég flegma, és beképzelt (vagyis inkább gyökér, ahogy a kérdésben is fogalmaztam)

-sok a balhéja, bár ezek kimerülnek a mutogatásban, beszólogatásban/visszapofázásban

-azzal válaszol a rendőröknek, hogy megveszi kilóra az életüket, ha nem engedik át ittas vezetés után (ez konkrét eset volt, csak azért írtam le :D)

-ha ideges, előfordul, hogy agresszív, hirtelen haragú, önfejű, makacs, nem szereti, ha irányítják

Viszont tud normális is lenni, főleg azokkal, akit szeret, őket mindennel szemben meg akarja védeni.

És amúgy jól néz ki. (Mármint mindenki képzeljen el egy számára vonzó férfit :D)

Ti mindezekkel bevállalnátok a pasit, vagy felejtős?

2016. júl. 3. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Cigányokat nehéz ám félholtra verni, mert ők előbb lépnek ilyen ügyben.. Meg egyébként nem kifejezett flegmák, kimondottan ügyesek a hízelgésben, alapjáraton (főleg ha akarnak valamit) nagyon is kedvelhető emberek.

2016. júl. 3. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Én Sehol nem irtam hogy cigány volt hanem, hogy egy gyökér.

Csa aztán olyanokba kötött bele, akikbe nem igazán kellett volna.

A kérdésben leirt deviáns és antiszociális viselkedés forma jellemzően erre a népcsoportra vonatkozik.

Amúgy nem értem a kérdést? Most megerősítést vársz, higy majd melletted megváltozik?

2016. júl. 4. 04:52
 13/14 anonim ***** válasza:

háááát

ez a stílus ez elég kizáró ok, de mivel jól néz ki ezért max kinyalhatna és dughatnánk

mást nem

2016. júl. 5. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:

"-azzal válaszol a rendőröknek, hogy megveszi kilóra az életüket, ha nem engedik át ittas vezetés után (ez konkrét eset volt, csak azért írtam le :D) "

A bebszott állapotba való vezetés kurrrva veszélyes. Ettől függetlenül a rendőrség tényleg 💩 👮

https://www.youtube.com/watch?v=_WRrAeQqVs8

Egyébként én ilyen tulajdonságú lánnyal nem tudom ,hogy összejönnék e (F vagyok).

2016. júl. 22. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!