Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet egy extrém kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy extrém kövér elhízott férfi skalp vadász?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki 130 kg kb. Nagyon kövér és bizony sorba dönti a nőket... Volt közötte csúnya hozzá hasonló kövér nő is de volt top 10-es bomba is. Mit tudhat egy férfi hogy így dönti a nőket?
2016. júl. 2. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
elég ha indián, és pár száz éve élt
2016. júl. 2. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

a csajozás lényege,hogy a nő összes kifogását le tudod szerelni viccesen,vagy akár komolyan

ha leszereled mindet nyersz akárhogy nézel ki.

2016. júl. 2. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
magabiztos, tudja kezelni a nőket, jó szöveg, esetleg ha társaság középpontja az is sokat dobhat a dolgon. Vagy egyszerűen olyan a kisugárzása ezek által (is) hogy alfa, domináns férfi.
2016. júl. 2. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

130kilós disznó hogy lehet Alfa a nők szemében?

Ugye ez vicc?

2016. júl. 2. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
PÉNZ
2016. júl. 3. 00:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyetlen magyarázat az lehet,hogy gazdag.Én le se állnék beszélgetni egy dagadt disznóval,nemhogy szexelni vele...

20L

2016. júl. 3. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

#6-os, pedig ha az a dagadt disznó mondjuk egy új merci/ódi vagy béemvébe invitálna be...te ugyan úgy ledobnád a bugyid, vagy csak rábuknál a lomposára, mint kb az összes többi nő.

Mindenki ku#va ezt kár tagadni, és van a pénz...

2016. júl. 3. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 akármilyen hihetetlen,én nem tenném meg,pedig volt már rá többször "lehetőségem" :) Miért kéne nekem ronda gazdag,ha jóképű gazdagoknak is tetszek?:D De ez amúgy nekem mellékes,sosem a pénz a meghatározó szempont nálam.Vagy elhiszed,vagy nem,nekem mindegy :)
2016. júl. 3. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Visszatérve a skalpvadászra, emberünk eléggé rosszul áll anyagilag, mindig én adok neki kölcsö9n, vissza persze nem adja, egy 1992-es fehér szuzuki swifttel járkál
2016. júl. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!