Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostituálttal szeretkezek először, van rá esély, hogy érzelmileg kötődni kezdek hozzá?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert - legnagyobb bánatomra - meglehetősen érzelmes vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy a kérdésben említett akció miként htana rám. Van esetleg olyan férfi, aki hasonló hozzám? Kíváncsi lennék, hogy mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm!
2016. júl. 2. 12:23
11/39 A kérdező kommentje:
Keressek egy tisztességes lányt. Hogy nem gondoltam eddig erre?:-) Egy örömlánynak elég leszek, mígy egy rendes lányhoz kevés.
2016. júl. 2. 13:39
12/39 anonim válasza:
Miert lennel keves egy rendes lanyhoz?
Ertekeld már magad annyira, hogy nem egy trippeles luvnyának fizetsz szexert mert az mar a legalja komolyan.
13/39 A kérdező kommentje:
Leht, hogy a triperes luvnya való csak nekem. De próbálom értékelni magamban azt, amit lehet(?)
2016. júl. 2. 15:36
14/39 pinkpancser válasza:
Prostik közt is van különbség! Ha nem egy fogatlan útszélivel próbálkozol, hanem egy jófélével, akkor van esély. Bár ehhez neked is olyannak kell lenned, hogy képes legyél ilyen kötődésre.
15/39 A kérdező kommentje:
Evidens, hogy "minőségi" prostituálthoz megyek.
2016. júl. 3. 11:51
16/39 anonim válasza:
Ha prosti akkor már megette a fene! Minoseg ide, minoseg oda. Mar ha egy r¡bancot lehet minosegnek nevezni.
17/39 A kérdező kommentje:
A minőségit úgy értettem, hogy nem útszéli, hanem lakáson fogadó.
2016. júl. 3. 12:17
18/39 anonim válasza:
Hát jó gusztust hozzá. ;) Hanyadik is leszel neki aznap?
19/39 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozok ilyen jelentéktelen kérdésekkel.Az lélet túl rövid, hogy ilyen piti dogokon rágódjak. Ami fontos az a megfelelő védekezés.
2016. júl. 3. 12:33
20/39 anonim válasza:
Nem is vagy te akkor olyan érzelmes. :D
Mondjuk nem is baj, hiszen penzt kell majd adnod a ribizlinek, hogy tudjon kenyeret venni. 0:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!