Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Ha az életben is ilyen akkor kizárt!
Bár ha jól tud szopni akkor megvárnám amíg elfárad aztán ...
12/14 anonim válasza:
Nekem bejön. Csak szexre is kellene, de komolyra is megpróbálnám. Ezt csak poénból csinálja a videón, nem ez alapján kell megítélni.
13/14 anonim válasza:
hat arcra nem de amugy nnem rossz
14/14 anonim válasza:
Egyszer egy magazin online oldalán láttam ezt a csajt.ott nem táncolt...
Azt írták bajban lennének a fiúk mert ugye a teste jó az arca ahhoz képest még nem annyira.
Én lány vagyok de annyit mondok h a fiúk úgy 80kg felett tetszenek,viszont tapasztalataim szerint a fiúknak a vékony lányok jönnek be...😞
És nekem az arca tetszik.v nincs vele baj. Levesszük a szemcsit kis smink, akár pothaj és modell lesz jah és jó ruhák még körmök mondjunk francia manikűrrel és mandula formával ... sztem minden srác imadna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!