Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire hihető? 20L
Van egy srác. Annak ellenére, hogy van barátnője, flörtöl. Önmagába egy kisebb flört még nem vészes, főleg ha poénból csinálja valaki. DE! Nála ez nem az! Tehát úgy kell elképzelni, hogy összetalálkozunk véletlenszerűen valahol. Odajön és szinte azonnal nyomul. Viszont! Mindig kijelenti, hogy csak velem csinálja ezt. Ilyenkor persze felnevetek, mondván "Na persze már :DD", de nagyon őszintén állítja, hogy de, ő nem foglalkozik csajokkal. Mondjuk az igaz, hogy szinte mindig dolgozik, ideje s nagyon lenne rá. Tudom én, hogy nem szent, de amit mond, azt őszintén szokta. Olyasmiket is, amiket más pasi nem mondana el, mert a férfiasságára rossz fényt vetne.
Nem akarok tőle semmit, évek óta ismerem, haver, lett volna lehetőségem bármire, még a barátnője előtt, de nem az esetem ( én sportolok vagyok kiskorom óta, ő meg túlsúlyos, szóval nem egy életmódot élünk, mindegy is).
Csak érdekel, hogy ez amúgy hihető vagy sem?
Jó, gondolom, hogy nem mondja 1000 csajnak, de az, hogy csak nekem elképzelhető tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!