Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyt dugni milyen érzés? Jár valami plussz dicsőségérzettel, vagy ugyanolyan, mint a többi? Esetleg kissebrendűségi érzést vonzza?
13: Mit nem értesz? Mi a baj?
Azt mondtam, hogy azok, akik azt mondják ugyanolyan szexelni szingli, mint kapcsolatban lévő nővel, azok sosem szexeltek még kapcsolatban lévő nővel.
Mert a férfiaknak ad egy kis lelki pluszt, egy extra jó érzést ha tudják olyan nőt hódítottak meg, akinek éppen van valakije. Azért ad, mert egy kapcsolatban lévő nőt nehezebb meghódítani, mint egy szinglit. És ha valami nehéz dologban érsz el sikert, az sokkal jobb érzés, mintha egy könnyű dologban érsz el sikert. Ezen mi nem érthető, vagy mi a baj? Remélem válaszolsz a kérdésre
14: Igen. Én is erre gondoltam. Amúgy egy kolléganőm kinézett magának. Rám akart mászni egy céges hétvégén, de lekoptattam. Házas, kétgyerekes anya. Viszont gondolkodóba estem, hogy mi lett volna ha...
11: Ez a férj dolog baromság. Egy Igazi Férfi a feleségét lövi agyon pisztollyal, és nem annak a szeretőjét. Kivéve ha együtt találja őket, mert akkor - technikai okokból - nincs kegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!