Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 9 pasi sok?
Figyelt kérdés
Marmint szex 9 pasival2016. jún. 30. 22:57
31/40 anonim válasza:
Ne ahhoz viszonyítsatok,hogy "én 30 évesen is szűz vagyok,tehát sok"...nem,szerintem teljesen egészséges dolog 18 évesen,hogy kiéled magad,de tartsd meg ezt a saját titkodnak,senkire nem tartozik és figyelj a védekezésre!Plusz túlzásba sem kell esni és nem kell nagyon magasra vinni ezt a számot :D
Amúgy meg én abszolút megértelek,a mai 25-30 alatti férfi korosztály lényegében csak szexelni akar,ezalól kivételek az önbizalomhiányos,gáz pasik,akik örülnek,ha sikerül egy nőt összeszedniük és egyből meg is akarják tartani.De mondom,30 alatt egyébként alig van pasi,aki komolyat akar...
20L
32/40 anonim válasza:
Bárcsak nekem is megadatott volna ennyi pasi :D de én leragadtam 4-nél.
34/40 anonim válasza:
Igazándiból ezt te döntöd el,hogy sok vagy nem, de mivel kiírtad a kérdést ez neked már sok.Nekem is sok lenne,és az egy hatalmas baromság hogy a mai fiatalok csak szexet akarnak,mert nem.Addig amíg ilyen lányok lesznek akik csettintésre szopnak addig ne is várjatok mást. Majd ha egyszer megtalálod az igazit és elmondod neki hogy 18 évesen már 9 pasival voltál /mikor vesztetted el a szüzességed?/és ő ettől elretten és nem akar veled össze jönni,NA majd akkor soknak fogod érezni
35/40 anonim válasza:
#34 ha pedig megváratsz valakit,akkor prűd vagy.Manapság mindenki azonnal akar mindent...
36/40 anonim válasza:
Ahogy érzed....én 29 vagyok,3pasival feküdtem le és ha teljesen őszinte akarok lenni,akkor néha picit bánom.
38/40 anonim válasza:
Látom a sok rib*c megvédi egymást.
39/40 anonim válasza:
Nekem sok lenne, én nem tudok akárkivel lefeküdni, olyannal pedig össze sem jövök, akivel nem hosszútávra tervezek. Nekem az első egy 10 hónapos tévedés, a második és egyben az utolsó a 2 és fél éve tartó döntésem. De már ez a szám (2) is eggyel több, mint amit egészségesnek tartok. Persze ez saját vélemény.
40/40 anonim válasza:
Rengeteg. Egy igazi ribi vagy és te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!