Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit éreznél, ha nem tudnál elélveztetni a férfit?
Biztos rossz erzes...
Nalam valaki mar az irastol elmegy;)
Attól függ, hogy 1 alkalomról van szó, vagy állandó jellegű probléma.
Mert 1-1 ilyen eset bárkivel előfordulhat. Viszont ha rendszeres... Ott valami gond lehet.
Az első egy két alkalommal beszélnénk róla. Szerintem ez önmagában sokat segít, oldja a feszültséget.
Nem e stresszes, fáradt, bántja-e valami probléma amit nem tud megoldani.
Ez bárkivel előfordulhat, nővel férfivel. Kellő szeretettel, empátiával lehet segíteni. Kicsit visszafognám a szex részt, csak simogatás, összebújás, puszi, csók lenne.
Ha rendeződik így a dolog, akkor oké, ha nem orvosi segítségre van szükség, oda is elmennék vele.
volt h nemtudtam elélvezni mert már a 4. menetet toltuk zsinórba, a csaj 27 orgazmuson volt túl, izzadtunk mint a ló, csak kihuztam, egymás mellé borultunk és lihegtünk.. nem volt baj h nem mentem el :) máskor volt h egyszerüen máshol jártam, szar nap volt és gondolta örömet szerez de el nem mentem viszont pont elégvolt h kicsit kényeztetett, nem vágytam orgazmusra.. volt h neki volt szar napja és kicsit lazitani akart, akk se mentem el mert sehogyse csinálta csak szarul, nemvolt semmi, hozzábujtam hátulról és pár órát beszélgettünk.
irhatsz ha van kérdésed. 24f
Jó hallani, hogy sok nő eléggé pozitívan áll ehhez.
Nagy respekt nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!