Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit éreznél, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit éreznél, ha nem tudnál elélveztetni a férfit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 01:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Keresnék egy másik pasit, ha nem produkálja magát. Nem éreznék túl sok mindent.
2016. jún. 30. 01:05
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a szex alatt szinte csak a fiú dolgozik, úgyhogy úgy csinálja hogy jó legyen neki is.
2016. jún. 30. 02:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos rossz erzes...

Nalam valaki mar az irastol elmegy;)

2016. jún. 30. 02:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Csalódott lennék.... Mert valószínűleg valamit nem jól csinálok és nem teljesítek jól. Ha többször előfodulna úgy hogy már mindent kipróbáltam a legperverzebb legbujább dolgokat akkor egyszerűen elmenne az egésztől a kedvem. Ha szexkapcsolat lenne akkor megszakítanám és tovább lépnék. Ha páromról lenne szó első sorban meggeszélném vele hogy mi a gond mit csináljak másképp hogy legyen a legjobb. De ha más nem el mennénk kivizsgálásra hogy megtudjuk baj van e a szerszámmal. Esetleg egy szexuális tanácsadóhoz... És ha ezek után sem sikerülne elvinnem a páromat valószínűleg vége lenne a párkapcsolatnak!!!!!!!!!! 22 N
2016. jún. 30. 07:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Megbeszélném vele ***
2016. jún. 30. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy 1 alkalomról van szó, vagy állandó jellegű probléma.

Mert 1-1 ilyen eset bárkivel előfordulhat. Viszont ha rendszeres... Ott valami gond lehet.

2016. jún. 30. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Az első egy két alkalommal beszélnénk róla. Szerintem ez önmagában sokat segít, oldja a feszültséget.

Nem e stresszes, fáradt, bántja-e valami probléma amit nem tud megoldani.

Ez bárkivel előfordulhat, nővel férfivel. Kellő szeretettel, empátiával lehet segíteni. Kicsit visszafognám a szex részt, csak simogatás, összebújás, puszi, csók lenne.

Ha rendeződik így a dolog, akkor oké, ha nem orvosi segítségre van szükség, oda is elmennék vele.

2016. jún. 30. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:

volt h nemtudtam elélvezni mert már a 4. menetet toltuk zsinórba, a csaj 27 orgazmuson volt túl, izzadtunk mint a ló, csak kihuztam, egymás mellé borultunk és lihegtünk.. nem volt baj h nem mentem el :) máskor volt h egyszerüen máshol jártam, szar nap volt és gondolta örömet szerez de el nem mentem viszont pont elégvolt h kicsit kényeztetett, nem vágytam orgazmusra.. volt h neki volt szar napja és kicsit lazitani akart, akk se mentem el mert sehogyse csinálta csak szarul, nemvolt semmi, hozzábujtam hátulról és pár órát beszélgettünk.

irhatsz ha van kérdésed. 24f

2016. jún. 30. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó hallani, hogy sok nő eléggé pozitívan áll ehhez.

Nagy respekt nektek :)

2016. jún. 30. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!