Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri egy négy éves kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy négy éves kapcsolatot tönkretenni, ha van egy pasi, aki nagyon bejön több mint négy éve? Az utóbbi másfél évben nagyon elvagyunk.

Figyelt kérdés
Ő sokkal jobban bejön, mint a jelenlegi pasim, és a mostani kapcsolatom eleléggé tré, nem is nagyon beszélgetünk, olyanok vagyunk, mint egy idős házaspár. Igen, próbáltam már javítani rajta, de nem megy.
2016. jún. 28. 16:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tipikus nő vagy te is... inkább együtt vagy valakivel, akkor is ha gány a kapcsolat, csak hogy ne tudják azt mondani rád, hogy pasit se tudsz összeszedni... meg mert nincs éppen jobb... Az ilyeneket kerültem én mindig is jó nagy ívben.
2016. jún. 29. 18:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért hagyd el,mert nem jó a kapcsolat,s ne azért,mert más jobban bejön. Akkor is el kell hagyni ,ha nincs senki a láthatáron. Ne raboljátok egymás idejét.
2017. jan. 5. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!