Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek tetszenek a született vörös hajú szeplős nők, azok melyik férfi típushoz tartoznak?
Figyelt kérdés
Úgy èrtem mediterrán, vagy
skandináv típusú?
Hajszínre és szemszínre gondolok, de az életkorra is kíváncsi lennék.
Egy kedves barátnőm miatt érdekel mert állìtása szerint, ő csak a barna hajú-bőrű férfiak körében érdekes'. (?)
2016. jún. 28. 01:22
1/11 anonim válasza:
Inkább az előbbi jellemez.
Én világosbarna hajú, barna bőrű és kék szemű vagyok.
21/f
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok sem mediterrán, sen skandináv típus, mégis tetszenek a vörös nők. Ezt rakd össze.
3/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezt lehetne általánosítani. Most én barna hajú-bőrű srác vagyok és tetszenek az ilyen lányok, mert különlegesek, de abszolút ízlés függő.
4/11 anonim válasza:
Zöld szem. Kigyúrt, kopasz, tetkós. 32/F.
5/11 anonim válasza:
En is szeretem ezt a típust.
Erősen mediterrán, sötét barna közel fekete hosszú haj, barna szem.
En pl a spanyolosabb tipusú lányokat, nem is szeretem.
31f
6/11 anonim válasza:
Ja mert ez így működik.. Bárkinek tetszhetnek a vöröshajúak.
7/11 anonim válasza:
Szőkésbarna, kék szemű, -kosaras típus.
+ munkám is van! 40/+ F.
Sorsolás is lesz?
8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi konkrét válaszokat. Érdekesen alakul és az eredményt majd átadom a barátnőmnek.
#7.- Ő majd eldönti sorsol-e. :)
2016. jún. 28. 09:55
9/11 anonim válasza:
Van összefüggés, mivel az ember ösztönösen a tőle minél különbözőbb DNS-sel rendelkező emberekhez vonzódik. Persze ez nemcsak a haj- és bőrszínben nyilvánulhat meg.
10/11 anonim válasza:
fekete haj, zöld szem 38f
volt full róka csajom, nagyon imádtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!