Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők és férfiak ha bdsm -szexrő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és férfiak ha bdsm -szexről hallotok mit képzeltek el?

Figyelt kérdés

Úgy értem a felkapott( "filmet"-könyvet) le számítva,-férfiak és nők szemszögéből nézve érdekelne nektek mit jelent ez a szexuális "műfaj".

Kinek mit?

Ki próbálta és ki miért próbálná ki?

Miért vonz,miért taszít?

Hogy képzelitek el ezt aszexuális viselkedési formát egy párkapcsolatban?

Saját vágyat fikciót is írhattok.

2016. jún. 27. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szürkének semmi köze a BDSM-hez, az csak arról szól, hogy akinek pénze van, bármit megtehet.

Mi egyébként gyakoroljuk, bár inkább csak óvatosan. Kikötözés, feneklés, kemény dugás, megalázás, de komolyabb fájdalom és maradandó nyom nélkül.

2016. jún. 30. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:
11.: jajjjj én meg már kezdtem örülni, hogy kivételesen egyszer végre senki nem emlegette fel a szürkehányást :/
2016. jún. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!