Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én "készülékemben" lenne a hiba?
Sokat gondolkodtam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést, de mégis, hátha valaki tud valami tanácsot, véleményt mondani. Előre is kérem, hogy csak értelmes, komoly válaszokat kérnék.
Viszonylag későn kezdtem szexuális életet élni (20-on felül), teljesen tapasztalatlanul. Az elején nem ment problémamentesen a dolog, aztán idővel jobb lett, élveztem a dolgot, de sosem volt orgazmusom azóta sem (kb. egy év, amúgy sem volt sosem, magamnak nem szoktam csinálni, és tudom, hogy erre azt mondjátok, hogy nem normális, de egyszerüen nincs rá késztetésem, nem tudom miért, lehet ez valami fura defekt nálam, próbáltam persze de nem nagyon jött be eddig). Volt párszor, hogy úgy éreztem, nagyon közel vagyok, de mégsem volt az a bizonyos dolog. Viszont nem is mindig élvezem "annyira", szóval van, hogy "csak" jó, vagy inkább semleges. Azt nem mondom, hogy rossz, de én magam is tudom, hogy sokszor az a gond, hogy fejben nem tudom elengedni magam (nincs teljesen nyugodt környezet, idegeskedés a védekezés miatt, stb.). A másik dolog a barátom hozzáállása, aki amúgy szeret engem, ezt tudom, és ki is mutatja, hogy fontos neki, hogy élvezzem, de, és ez fura nekem kicsit, az mintha annyira nem zavarná, hogy sosem megyek el. Elmondtam neki ezt, mire kiderült, hogy azt a "közel vagyok" állapotot ő orgazmusnak vette, még amúgy is látja rajtam, hogy élvezem (ami igaz), de megígérte, hogy majd igyekezni fog megoldani a körülményeket, hogy nyugodtabbak legyenek. Azóta úgy vettem észre, hogy jobban próbálkozik (nem csak konkrétan a szexben, előjáték során is), de azt hiszem nem teljesen érti, hogy a nők hogy müködnek. Paradoxon, hogy ha igyekszik is, hogy jó legyen nekem, mégsem zavrja látszólag, vagy nem tesz eleget azért, hogy beteljesedjen a dolog. Elég vegyes érzelmeim vannak mind vele, mint saját magammal kapcsolatban, próbálom keresni a hibát, olvasgatni a témában de egyelőre semmi eredménye...
Nem is tudom, mit lehet erre mondani, de akármilyen tanácsot, véleményt, meglátást szívesen veszek...hogy nekem kellene-e máshogy csinálnom valamit, esetleg a barátom hozzáállása is hibás, nehéz megmondani, ha nincs mivel összehasonlítanom.
Sajnos a nők kb 40%-a képes csak a hüvelyi orgazmusra, a többiek meg így jártak, köztük én is. Őszinte leszek, nem tudom mikor élveztem el úgy utoljára hogy csak a párom "dolgozott rajta". Elején persze rosszul esett mert úgy éreztem velem van a baj és "hibás" vagyok.De utánaolvastam a témának. Valljuk be, a női test egy rohadt bonyolult dolog és sok srác, bár kommunikálsz, nem érzi mi jó neked, ezt csak te fogod teljesen tudni. Szóval "kézbe kell venni" a dolgokat. Szószerint. Az egyik legkönnyebb ha lovagló pózban magadnak csinálod miközben benned van, de ha van egy kis hely a kezednek kb bárhogy meg lehet oldani, igaz ez így tulajdonképpen maszturbálás de szex közben jobb, meg legalább így el tud élvezni az ember ha máshogy nem. Vagy előjátéknál, van hogy magamnak csinálom a "jaj most jön" pontig ahol párom átveszi, na az tényleg durva szokott lenni :D.
Szóval nyugodtan csináld közben magadnak, nem szégyen és a barátod nem hiszem hogy panaszkodna ha nézheti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!