Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az én "készülékemben" lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én "készülékemben" lenne a hiba?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodtam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést, de mégis, hátha valaki tud valami tanácsot, véleményt mondani. Előre is kérem, hogy csak értelmes, komoly válaszokat kérnék.

Viszonylag későn kezdtem szexuális életet élni (20-on felül), teljesen tapasztalatlanul. Az elején nem ment problémamentesen a dolog, aztán idővel jobb lett, élveztem a dolgot, de sosem volt orgazmusom azóta sem (kb. egy év, amúgy sem volt sosem, magamnak nem szoktam csinálni, és tudom, hogy erre azt mondjátok, hogy nem normális, de egyszerüen nincs rá késztetésem, nem tudom miért, lehet ez valami fura defekt nálam, próbáltam persze de nem nagyon jött be eddig). Volt párszor, hogy úgy éreztem, nagyon közel vagyok, de mégsem volt az a bizonyos dolog. Viszont nem is mindig élvezem "annyira", szóval van, hogy "csak" jó, vagy inkább semleges. Azt nem mondom, hogy rossz, de én magam is tudom, hogy sokszor az a gond, hogy fejben nem tudom elengedni magam (nincs teljesen nyugodt környezet, idegeskedés a védekezés miatt, stb.). A másik dolog a barátom hozzáállása, aki amúgy szeret engem, ezt tudom, és ki is mutatja, hogy fontos neki, hogy élvezzem, de, és ez fura nekem kicsit, az mintha annyira nem zavarná, hogy sosem megyek el. Elmondtam neki ezt, mire kiderült, hogy azt a "közel vagyok" állapotot ő orgazmusnak vette, még amúgy is látja rajtam, hogy élvezem (ami igaz), de megígérte, hogy majd igyekezni fog megoldani a körülményeket, hogy nyugodtabbak legyenek. Azóta úgy vettem észre, hogy jobban próbálkozik (nem csak konkrétan a szexben, előjáték során is), de azt hiszem nem teljesen érti, hogy a nők hogy müködnek. Paradoxon, hogy ha igyekszik is, hogy jó legyen nekem, mégsem zavrja látszólag, vagy nem tesz eleget azért, hogy beteljesedjen a dolog. Elég vegyes érzelmeim vannak mind vele, mint saját magammal kapcsolatban, próbálom keresni a hibát, olvasgatni a témában de egyelőre semmi eredménye...

Nem is tudom, mit lehet erre mondani, de akármilyen tanácsot, véleményt, meglátást szívesen veszek...hogy nekem kellene-e máshogy csinálnom valamit, esetleg a barátom hozzáállása is hibás, nehéz megmondani, ha nincs mivel összehasonlítanom.

2016. jún. 27. 21:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
párod nem ért a nőkhöz, ennyi
2016. jún. 27. 22:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat gondolkodsz az a te bajod!

Amíg azzal van tele a fejed szex közben, hogy működni fog-e a védekezés, elég nagy-e a melled, el tudsz-e majd élvezni és ha nem az kinek a hibája, addig nem lesz orgazmusod.

A barátodnak azért nehéz, mert nincs tapasztalata, sikerélménye, nem tudta kitapasztalni, hogy neked mi a jó, mert eddig semmi nem működött. Ez nem azt jelenti, hogy feladhatja, csak akartam, hogy lásd a férfi szemszögéből is.

Neked meg sok más tekintetben nehéz, talán a maszturbálást kellene többet próbálgatnod, hogy megismerd magad.

2016. jún. 27. 22:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van teljesen, az én hibám, hogy túlagyalom. Igyekszem kikapcsolni, de nem megy még olyan jól, mint szeretném.
2016. jún. 27. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo, amig fogalmad sincsen arrol, hogy hogyan kell magadat megerinteni ahhoz hogy orgazmusod legyen, addig nincs mirol beszelnunk. Ez a hiba amit keresel. Elobb ezt oldd meg, es utana johet a tobbi. Elonb meg kell tanulnod jatszani az izmaiddal, kontrollalni oket, hogy a jo pillanatban szorits rajuk stb. Attol hogy ki-be, attol senkinek nem lesz orgazmusa. De te konkretan most olyan mintha ugy akarnal szanszkritul verset irni, hogy nem beszelsz szanszkritul. Ehhez tudnam hasonlitani a legjobban - tehat ahhoz hogy verset irj, nagyon tokeletesen kell ismerned minde apro nyelvtani format, de te meg az alapszavakat sem ismered, es mintha kinai szotarbol szeretned megtanulni, mikozben a megoldas ott van elotted: a tested.
2016. jún. 27. 22:48
 15/22 A kérdező kommentje:
Próbálom férfi szemszögből is nézni, de ahogy így gondolkodom rajta, egyre inkább úgy tünik nekem, hogy őt ez annyira nem zavarja...ami fura, mert itt GYK-n azt olvassa az ember, hogy a férfiaknak legalább annyira fontos a nő kielégülése, mint a sajátjuk. Bár lehet ez is csak a GYK-n van és nem a való életben...
2016. jún. 27. 22:49
 16/22 A kérdező kommentje:

22:48

Ez is teljesen igaz, én tudom. De ha úgy érzem, hogy én ezt nem akarom csinálni? Vagy, hogy mondjam, olyan közömbös nekem ez az egész, sosem éreztem rá késztetést.

2016. jún. 27. 22:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a parodnak fogalma sincsen hogy mit kellene elernie nalad mert ahogyan te sem igy o sem ismeri a testedet. Minden ebbol indul ki sajnos. Neked kell megmutatnod neki hogy hogyan kell, de amig te sem tudod addig vak fogja vezetni a vilagtalant.
2016. jún. 27. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Azert erzed igy mert meg nem elveztel el,es fogalmad sincs mi a jo ebben. Akkor miert is vagynal ra?:) logikus. Elobb meg kell mutatnod a testednek hogy eddig mit hagyott ki.
2016. jún. 27. 22:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Igen, értem, és persze ez igaz, nem tagadom. Én sem értem, miért vagyok ilyen "fura" ebben, hiszen normális dolog, de valahogy nem érzem sosem úgy, hogy ezt kéne csinálnom. Kicsit most is olyan kényszernek érzem.
2016. jún. 27. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy az a nő aki soha nem végzett önkielégítést (de nem azért mert vallásos, vagy valami más tiltja), az azért nem végzett, mert nincs is késztetése rá, ergó orgazmus készsége sincs. Nincs az a bizsergés odalenn, ami beindítaná. Mert ha lenne, akkor hajtaná a vágy, ugyanis az egy jó érzés. Sajnos ez a "jelenség" nem ritka a csajok körében.

Megoldást nem tudok, erőltetni viszont biztos hogy nem szabad. Hogy képes leszel-e valódi orgazmus elérésére azt nem tudom, esetleg szexológushoz érdemes fordulni akár párban.

2016. jún. 27. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!