Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez zavarna titeket? N
Zavarna titeket ha a barátnőtök megengedné hogy italokra hívják meg és flörtöljenek vele?
Barátnőimmel szoktunk bulikba járni ahol rendszeresen férfiak flörtölnek velem és gyakran fizetnek nekem pár italt. Szerintem ezzel semmi baj sincs és hagyni is szoktam, mivel mást nem csinálok velük, nem csalom meg a barátomat. Ő tudja, hogy szoktak más férfiak is próbálkozni nálam, de azt nem hogy én ezt hagyni is szoktam nekik. Ha megtudnátok hogy a ti barátnőtök is engedi ezt, féltékenyek lennétek?
Azokat szoktuk meghívni, akikkel szeretnénk megismerkedni.
Mivel van pasid, símán csak éhenkórasznak tartalak.
Mondjuk pont az ilyenek miatt nem hívok meg csajt italra.
Elhívom táncolni, beszélgetünk inkább.
Persze, hogy zavarna. Ha egy férfi meghív egy nőt italra, az azt jelenti, hogy szándékai vannak vele. Ha a nő elfogadja, akkor nyitott a közeledésére. Az én barátnőm ne legyen nyitott senkinek a közeledésére semmilyen mértékben, utasítson vissza mindenfajta közeledést, ahogy én sem közeledek egy nőhöz sem semmilyen szinten. Ő mit szólna ahhoz, hogy ha én hívnék meg valakit, amikor ő nincs ott, mondván, hogy "á, nem is akarok semmit"? KAMU.
"Ilyenkor kéne egy "van barátom" tábla a lány fejére" - feltalálták, jegygyűrűnek hívják.
ilyen velem is előfordult már, de én nem mondom meg a barátomnak, nagyon féltékeny típus
legalább ingyen van az ital :D annyit meg úgy sem iszok, hogy elveszítsem a fejem, szóval beszélgetésen kívül semmi sem történik
Végre egy értelmes válaszoló :)
Szerintem sincs benne semmi. A férfiak sem gondolhatják komolyan, hogy mindenki rájuk vágyik aki elfogad egy italt. Azt meg hogy csak a proliknak és csóróknak vesznek piát, nem tudom honnan vettétek de súlyosan sérült lehet szellemileg aki kitalálta :)
Komolyan ennyi éhenkórász liba van?
Ha nincs pénzed italra, igyál vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!