Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nyelitek le vagy sem?
Mert az étkezés vele járója, hogy az ételt lenyeljük.
Vagy te mire gondoltál kedves Bandi?
"Haat hogy őszinte legyek veled az rosz. bárki bármint mond. Bár akik lenyelik ugycsinalnak mintha jó lenne,de csak hogy örömöt szerezenek a pasijuknak"
de utálom, amikor valaki egy egész nem nevében kijelent valamit... :D
én azért nyelem le, mert egyrészt szeretem az ízét, szerintem finom, és az egész dolog nagyon izgató :) imádom amikor telelövi a számat, utána pedig megmutatom neki mennyit kaptam és utána nyelem le.. vagy visszacsorgatom a farkára, és onnan nyalom le..
persze még hatalmas pluszt ad, hogy a pasinak is izgató :D imádni szokták, mikor csinálom, meg meg is lepődnek, mert az eddigi barátnőjük lenyelni sem akarta, és társai. barátnőim közül ha ilyesmi témáról van szó, általában lehurrognak, hogy megjátszom, de az egyik lány szereti még rajtam kívül a társaságból, vele összetartunk :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!