Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudom mikor élvezek el?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és ha magamnak csinálom minden rendesen megy. De ha a barátom csinálja nekem, vagy ha szexelünk, fogalmam sincs mikor élvezek el. Valamikor érzem, hogy már az élvezés után vagyok, de ez sem mindig biztos. Többnyire szex közben a gumin szokott meglátszódni az a fehéres izé (a gumi külsején természetese), és onnan tudom hogy tényleg megtörtént.2016. jún. 25. 09:35
1/8 anonim válasza:
lol lol ha elmész azt meg is érzed, nem csak a gumin látod lol lol
Azt is bírom, amikor a csaj azt mondja, hogy "jajj nem tudom, hogy elmentem-e". Dehogy mentél, ha elmentél volna azt tudnád, GTFO.
2/8 anonim válasza:
Ha nem tudnám, hogy mikor élveztem el, akkor tudnám, hogy nem élveztem el.
3/8 anonim válasza:
Ki kell,h ábrándítsalak...ha nem vagy teljesen biztos benne akkor bezony nemis élveztél el...az orgazmus olyan intenzív érzet,h nem lehet nem tudni ha megtörténik.
4/8 anonim válasza:
olyannal kéne csinálnod aki feltüzel, mikor attól rángatózol hacsak meglátod, ugy csókol h elszédülsz..vhol itt kezdődik :) mesélek ha gondolod.
5/8 anonim válasza:
Ha nem tudod, mikor mentel el akkor nem volt orgazmusod. Sajnalom ha ezzel en mondtam el a nagy titkot. Azert mert sok nedved van neha meg meglatszodik a gumin az nem jelent semmit. Mindenkinek olyan lesz. Kicsit meg tanulj errol a szexualitas dologrol mielott gyakorlod is.
6/8 anonim válasza:
Fehéres izé??? Miről beszélsz? :D Annak semmi köze ahoz, hogy elélveztél-e vagy sem. Aznem az élvezéstől van, nehogy már a nők is fehéret ejakuláljanak lassan. :D
7/8 anonim válasza:
Az a "fehéres izé" csak a férfiaknál jelzi, hogyha elmentek! A nőknél nem azért van, könyörgöm! Az csak azt mutatja, hogy jól benedvesedtél. Az orgazmust megérzed, hidd el! Ha nem veszed észre, hogy megtörtént, akkor meg se történt!
Hány éves vagy te? Tudsz bármit a szexről normálisan? Mert nem úgy tűnik! Soha nem értem, hogy aki ennyire nem tudja, az minek csinálja. Előbb tisztában kellene lenni a dolgokkal, és utána gyakorolni.
8/8 anonim válasza:
Mit csináljak, ha nem tudom, megettem-e három tányér töltött káposztát, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!