Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bor utcában hogy érdemes lányokkal ismerkedni? Egyedülálló, "helyes pasi" vagyok?
.... többen mondták. És komoly ötletek kellenek, azzal nem vagyok kisegítve, hogy "ha tényleg olyan helyes lennél, akkor a csajok akarnának ismerkedni veled, és tapadnának, mint a legyek", stb. stb.
31 vagyok, 2 diplomám van, sportosan elegánsan öltözködöm, de eddig vagy baráti társaságból, vagy munkahelyekről, stb. ismerkedtem és szereztem csajt, így ismeretlenül még sosem "halásztam".
De most komolyan, mi van a Bor utcában? Aki kecskeméti, az elárulhatná
Vagy ez is olyan hely, mint Pesten a Gubacsi?
A Bor utca nem egy konkrét utcanév, hanem most van megrendezve a Barackpálinka- és Borfesztivál, ezért a főtér környéke tele van minőségi italárusokkal, illetve egyéb apróságokat és ételt is lehet kapni.
-egy kecskeméti lány :)
Egyébként kérdező, szerintem csak legyél kedves, bókolj, hívd meg valamire, beszélgess. Inkább olyan lányhoz menj oda, aki egyedül van, mert például én társaságból nem szívesen szakadnék ki, de ha te is barátokkal mész, akkor még könnyebb dolgod lesz, hiszen pár szingli barátnő biztos jó néven veszi, ha helyes férfiak mennek oda hozzájuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!