Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvezett el a partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezett el a partnerem többször, egymást után is 4-5 perc alatt?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt először, első alkalommal nem volt furcsa,gondoltam régen volt nővel . Majd még 3x ismételtünk, volt, hogy negyed óra szünettel a 2 aktus között és akkor is szerintem max 5 perc volt az egész, pedig óvszerrel védekeztünk. Én még kezdő vagyok viszonylag, így elég szűk. Ez lehetett a kiváltó ok? Vagy hogy gyakran rászorìtottam az a hüvelyi izmaimmal? Próbálta lassabban, úgy se ment neki tovább.Annyit mondott, hogy jó a puncim és így még nem járt... (ki tudja)

2016. jún. 23. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan azért, mert rohadtul kíván téged. Nem értem, miért agyalsz rajta, ahelyett, hogy örülnél neki és most is vele lennél...

22/L

2016. jún. 23. 12:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze, egyfelől bóknak is tekinthetem, de sajnos ilyen rövid idő nekem semmire sem elég...
2016. jún. 23. 12:02
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Ez még csak az első alkalom volt. Majd idoval valószínűleg ez változik. Nem kell rögtön problemazni.
2016. jún. 23. 12:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
De akkor meg lehet azt csinálni, hogy például kikötözöd őt, és amikor ő úgy érzi, hogy mindjárt elélvez, akkor te nem izgatod tovább a farkát, hanem mondjuk jól kinyalatod vele magad.
2016. jún. 23. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kifogtál egy gyorstüzelőt.
2016. jún. 23. 12:23
 6/14 anonim válasza:
58%
Az èn barátom is kezdetben mint nevezik"gyorstüzelő" volt, de egy jó ideje (1; 1,5hónapja ) úgy próbálkoztunk hogy ezt megnyújtsuk ezt az időt, ès voala, sokkal tovább bírja, sőt mikor a fantazia is besegít akkor van hogy ő sem tudja mikor vègez
2016. jún. 23. 12:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát talán meg kéne mondani neki, hogy figyeljen rád is, ahelyett, hogy csak dug amíg neki jó. Úgy látszik sok férfinek ez eszébe sem jut.
2016. jún. 23. 13:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Mondtam neki a 2.nál, hogy hűha ez gyors volt, amitől durcás lett... Majd elmondta, hogy nem szokott így járni és nagyon jó a puncim. Aztán még 2x próbálkoztunk, de hasonló végkifejlettel... Hát legalább neki 4 orgazmusa volt! :-D
2016. jún. 23. 16:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom az ördögöt a falraa festeni de én hasonloan jártam . Nem volt még nagy tapasztalatom igy sok reményt füztem egy 23 éves sráchoz .. hát kiderült én voltam neki az elsö .. az elsö alkalomnál nálunk is ez történt .. mindent megprobáltam h kihuzzam addig az idöt ,hogy nekem is jo legyen .. hát 5 honapig nem jutottam semmire .. szét is mentünk .
2016. jún. 23. 16:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát ő azért tapasztaltabb, nem is ennyire fiatal. Na mindegy, lehet ez csak a kezdeti izgalom volt, idővel kiderül!:D
2016. jún. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!