Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerettessem meg a barátnőmmel az análszexet? 22F
nyitott a dologra és hajlandó is rá az én kedvemért de nem élvezi és én azt szeretném hogy ő is élvezze.
Csajok vagy párok segítsetek pls...
Te is megengednéd neki h s.ggbe dugjon? Élveznéd?
Egoista pasi vagy!
Elvárod h élvezze is! Csak magadra gondolsz!
20/L
Kedves egyes. Miert kell igy viselkedni? A kerdesben ott van, hogy 'nyitott a dologra es hajlando is ra'. Akkor meg miert kell ilyennek lenni?
A kerdesre valaszolva, szerintem hogyha tobbszor probalgassatok egy ido utan jobban kitagul es valoszinuleg jobban fogja elvezni, de nem kell tulzasba vinni es ha nem valtozik a helyzet nem kell eroltetni. Ha neki kulonosebben nem faj es neked tetszik akkor lehet folytatni es esetleg lehet venni egy felcsatolhatosat es akkor egyszerre lehet mindket lyukba, azt valoszinuleg jobban elvezne, mint egyedul az analt.
köszönöm a hasznos válaszokat
az első csajt nem értem de nem is akarom mert idióta a felfogása
Probalhatok már kicsit a dolgok mögé is látni! Az is ott van, hogy "az én kedvemért".
Ez leginkább azt szokta jelenteni ez a fajta nyitottság, hogy beletörödik!
De azon is el lehetne gondolkodn, szorisan kapcsolhato. Hogy ha már análisan dųgja miért akarja hogy bonusznak élvezze!
Ez is azt árulja el hogy inkább csak eltüri a lány!
Sajnálom ha ilyen szellemi párbalyhoz fegyvertelenek nem értik a finom kis különbségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!