Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szerettessem meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerettessem meg a barátnőmmel az análszexet? 22F

Figyelt kérdés

nyitott a dologra és hajlandó is rá az én kedvemért de nem élvezi és én azt szeretném hogy ő is élvezze.

Csajok vagy párok segítsetek pls...

2016. jún. 23. 01:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%

Te is megengednéd neki h s.ggbe dugjon? Élveznéd?

Egoista pasi vagy!

Elvárod h élvezze is! Csak magadra gondolsz!

20/L

2016. jún. 23. 06:31
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Kedves egyes. Miert kell igy viselkedni? A kerdesben ott van, hogy 'nyitott a dologra es hajlando is ra'. Akkor meg miert kell ilyennek lenni?

A kerdesre valaszolva, szerintem hogyha tobbszor probalgassatok egy ido utan jobban kitagul es valoszinuleg jobban fogja elvezni, de nem kell tulzasba vinni es ha nem valtozik a helyzet nem kell eroltetni. Ha neki kulonosebben nem faj es neked tetszik akkor lehet folytatni es esetleg lehet venni egy felcsatolhatosat es akkor egyszerre lehet mindket lyukba, azt valoszinuleg jobban elvezne, mint egyedul az analt.

2016. jún. 23. 06:47
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Nezd, nagyon ritka az aki elvezi mert az alapvetoen nem odavalo, es legtobbszor egy lanynak mar az is fonyeremeny ha epp nem faj. Elvezni kifejezetten soha nem fogja, mert ez a pasiert van, nem erte.
2016. jún. 23. 07:20
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Az #1-es azért írja mert nem tudja értelmezni a kérdést mert siklóagyú. Pont az ilyen nőkkel nem lehet együttélni... hozzá vannak szokva, hogy mindig igazuk van és rájuk van hagyva! :D Szerintem tipikusan ez az eset.
2016. jún. 23. 07:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#3-as: azért nem teljesen van így. Van jó pár nő aki nem tűri, hanem kifejezetten élvezi a dolgot. Nyilván nem vagyunk egyformák ezt tény, elég sok lánynak orgazmust is tud okozni, akár önmagában akár kiegészítve egyéb stimuláló dolgokkal.
2016. jún. 23. 08:34
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
De az is ott van hogy csak az Ő kedvéért. Én azt mondom neked Nőként, hogy ha már valamire csak a pasi kedvéért megyünk bele azt nem fogjuk élvezni. A Kedvedért csinálja ami azt jelenti hogy azt szeretné hogy neked jó legyen. Több mint egy éve élek együtt a párommal de soha nem csináltunk olyat hogy a másik kedvéért mert az már nem úgyan az. 22 N
2016. jún. 23. 08:44
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Próbáld meg azt hogy sokat nyalogatod, nyelvel izgatod a popsija bejaratát. Azt nagyon szoktak szeretni, mivel nagyon érzékeny terület. Esetleg finoman ujjazd meg. De csak nagyon finoman. És csak ennyi. De ez majdnem minden sexnél. És ne akard megdugni a popsiját csak izgasd. Előbb utóbb ő fogja kívánni.
2016. jún. 23. 09:08
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos válaszokat

az első csajt nem értem de nem is akarom mert idióta a felfogása

2016. jún. 23. 09:18
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Rakd seggbe ahogy szoktad majd ő is téged az utóbbit élvezni fogja a bosszú miatt.
2016. jún. 23. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Probalhatok már kicsit a dolgok mögé is látni! Az is ott van, hogy "az én kedvemért".

Ez leginkább azt szokta jelenteni ez a fajta nyitottság, hogy beletörödik!

De azon is el lehetne gondolkodn, szorisan kapcsolhato. Hogy ha már análisan dųgja miért akarja hogy bonusznak élvezze!

Ez is azt árulja el hogy inkább csak eltüri a lány!

Sajnálom ha ilyen szellemi párbalyhoz fegyvertelenek nem értik a finom kis különbségeket!

2016. jún. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!