Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszert mikor kell felhúzni?
Figyelt kérdés
Én egyszer azt hallottam, hogy akkor kell, ha nem nedves, azaz száraz a pénisz. Szerintem ez hülyeség, mert szopásnál nyálas lesz, és utána gondolom senki nem szokta letörölgetni mielőtt felhúzná. Ugye én tudom jól, és nem az, aki mondta? Köszi!2016. jún. 22. 20:01
1/9 anonim válasza:
Azután kell felhúzni, miután telibeverted a csajt.
2/9 anonim válasza:
Szent ég!
Aktus előtt kell felhúzni közvetlenül.
Tök mindegy, hogy száraz vagy nedves a cerka.
3/9 anonim válasza:
utána miután elsültél. Védi a kiszáradástol!
4/9 anonim válasza:
Akkor mikor már áll a farkad és persze az előtt mielőtt be raknád a csajba a f.od. 22 N
5/9 Noren1989 válasza:
Amikor jónak látod, akkor húzod fel ;)
26/F
7/9 anonim válasza:
pisilesnel mindenkeppen vedd fel.....
8/9 anonim válasza:
Még szopás előtt vedd fel, még annyi esélyt se adjunk az ilyen "okos" embereknek....
"S lőn világosság, hát hun a francba vagyol he?"
9/9 anonim válasza:
Na jó, kis korrigálásoknál egy szerkesztés funkció jó lenne kedves Gyakori!
Tehát:
"Sz*pás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!