Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a párotok nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok nemi szerve a méhnyakatokig ér az kellemes vagy fájdalmas érzés?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 11:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10:

Amikor elvesztem a fejem annyira bele vagyok esve valakibe, még a fájdalom is tud bennem gyönyörűséggé válni szex közben is. Kit érdekel a fizikai fájdalom, ha közben a fejem zsong a rózsaszín ködtől, szerelemtől és attól hogy még többet akarok abból az emberből akiért odáig vagyok?

Te éltél már át ilyet? Amikor csak azt akarod hogy ne látszódjon semmi ki a péniszéből, csak a golyók legyenek kint, olyan mélyen van benned, annyira akarod őt?

Nő vagy? Mert a 7-es elég jól értette azt, amire gondoltam (én az 5-ös vagyok).

2016. jún. 22. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, én ettől hányingert érzek. Megyek is gyorsan terpáiára, hogy biztos valami baj van velem, hogy nekem a fájdalom az fájdalom, nem pedig élvezet. Ja bocs, nem.
2016. jún. 22. 16:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Urain, ne erőlködjenek. Páratlanul is az a véleményem (stílus alapján), hogy férfiak vagytok. Túl átlátszó...

De ha ti viccesnek tartjátok, hogy lánynak adjátok ki magatokat, mi viccesnek tartunk titeket. :)

2016. jún. 23. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:
*Pártatlanul
2016. jún. 23. 11:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Bocsi. Egy másik kérdésemhez akartam írni, csak egymás alatt volt a kettő.
2016. jún. 23. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:

12:

Miért lenne baj bárkivel?

Te nem fogadod el a másságot, hogy vannak más fajta emberek is mint te? És úgy, hogy nem feltétlenül van baj sem veled, sem azokkal akik nem olyanok mint te?

2016. jún. 23. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem fogadom el? xD Te beszélsz úgy mintha ez mindenki számára természetes és izgató kéne hogy legyen és még arra is utalsz, hogy ha én nem értem akkor biztos nem éltem át még olyan szintű vágyat. Én elfogadom, hogy van aki ilyen de a véleményemet is jogom van megmondani az pedig az, hogy remélem kisebbségben maradnak azok akik élvezik a fájdalmat.
2016. jún. 23. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Én pedig remélem hogy többségben maradnak
2016. jún. 23. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!