Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szexelnétek néger pasival? Vagy nem?
Bocs hogy férfiként nem egészen a kérdésre válaszolok. De áttételesen érthető.
Én szeretem az ázsiai nőket, olyan kis aranyosak és szexik egyszerre. Olyan ha nem is fehér, de fehéres a bőrük, és az vonzó.
A cigány lányok egy jelentős része ugyanúgy, ahogy a nigggerek jelentős része olyan fekete, mint a föld.
És a fekete szín az, ami taszító, nem a formák vagy méretek, vagy maga az ember.
Most ha nekem taszító a fekete szín, nem vagyok se rasszista, se semmi. Többeknek van ilyen ízlése, hogy a szín nem tetszik...
Állítólag a bőrük illata is teljesen más.
Én randiztam cigánylánnyal, mert aranyos volt, és nem túl fekete... És ahogy megpusziltam a vállát(igen, ilyen nyomulósan randizok), a bőrének más, nem kellemetlen, de kicsit szokatlan , fura illata van/volt. Ennek ellenére kellett a lány, mert ő érdekelt és még csak nem is megdugni akartam.A vége sajna nem lett valami jó, de ez egy másik történet.
Biztos vagyok benne, hogy sok nő is hasonlóan van a néger pasikkal.Ha nem szereti meg a személyiségét, simán zavarhatja a fekete bőr, a vastag ajkak, széles orr, fura bőrillat. Ha valaki a nagy farok ígérete és kíváncsiság hajtotta vágyban rácuppan, az se zavar, ilyen is van. De az már utána nem igazán kéne...
Kérdező:
Ezt a kérdést már 1210x írják ki. Miért jó csak úgy buliból provokálni az embereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!