Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A múltkor szexeltem a barátomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltkor szexeltem a barátommal és bedugta az ujját a fenekembe, pedig külön kértem hogy ne tegye. Nem szeret?

Figyelt kérdés
mondtam neki hogy nem akarom fenékbe és csak erősködött és már csak azért is bedugta az ujját.mikor mondtam hogy fáj kivette, de azért eljátszotta még párszor. most akkor nem szeret és csak azért van velem ?

2016. jún. 19. 21:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Hát figyelj, ha az én párom tenne petting, szex közben valamit, amit határozottan megtiltottam, többször mondtam, hogy nem akarom, ne tegye, akkor azonnal röpülne. Előtte még egy rohadt nagy pofont is lekevernék neki. Amúgy hogy volt ez? Ellenkeztél, erőszakosan bedugta, mondtad, hogy fáj, mégis folytatta? Na kérem, ezt hívják szexuális erőszaknak, gratulálok! Örüljön, hogy nem jelented föl! És te most amiatt vagy elkeseredve, hogy lehet nem szeret??? Mert egyébként ezek után vele maradnál? Hogy a frászba tudnál egy olyan fiúval együtt lenni, akiben nem bízhatsz meg? Aki nem tisztel, megaláz, és szó szerint fájdalmas vele együtt lenni? Honnan tudod, hogy ezek után nem fog bármi mást erőszakkal megcsinálni, amit nem akarsz?
2016. jún. 20. 11:00
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Előző vagyok. Amúgy megérdemelné a srác, hogy egy utolsó petting közben váratlanul erőszakosan te is megujjazd párszor a seggét! Utána dobnám a francba.
2016. jún. 20. 11:02
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
21.: Ne essünk már túlzásokba, simán elhagyni is lehet azt a pofát. Fenékbe nyúlkálásért feljelenteni, mint "nemi erőszak", hadd ne röhögtesse ki magát a rendőrségen a kérdező. Pasit kirúgni, hideg fejjel, hiszti meg pofozkodás nélkül megmondani neki, hogy ezért, mert egy értetlen fäszfej, keressen magának olyan aki ez bejön. Pont.
2016. jún. 20. 11:05
 24/30 orton ***** válasza:
100%

Ha valóban úgy van hogy egyértelműen a tudtára adtad hogy mit szeretnél és mit nem előre, akkor ő türelmetlen, picit erőszakos is...valószínűleg másban is.

Ez már egy figyelmeztető jel a személyiségére, de ha nem is ilyen lenne alapból, hosszabb távon az is kicsinálná a kapcsolatot hogy ő szeretne anált, te meg nem, hisz az igényeitek nem találkoznak.

El lehet bohóckodni pár hónapig, ha szeretnél, felnőtt ember vagy, de ez az egész mehet a levesbe, inkább legyél boldog egy olyannal akit tökéletesen passzol hozzád, 15 millióan élünk az országban ;)

2016. jún. 20. 11:29
 25/30 anonim ***** válasza:
nyulj vissza neki,lehet hogy erre vár csak fél szólni érte.vagy szakitani szeretne de azt is fél elmondani.
2016. jún. 20. 19:41
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok.

"Fenékbe nyúlkálásért feljelenteni, mint "nemi erőszak", hadd ne röhögtesse ki magát a rendőrségen a kérdező." Én nem is azt mondtam, hogy nem erőszak, de szexuális jellegű erőszak. A lány elmondta, hogy nem akarja, ellenkezett, fájt neki. A barátja mégis többször fájdalmasan csinálta, fölnyúlt neki. Ez miért más, mintha a pinájával tette volna? Ha egy lány közli, hogy valaki ne nyúljon föl a pinájába, az mégis erőszakosan megteszi többször, miközben a csaj ellenkezik és fáj neki, az szexuális erőszak. Miben más, hogy a fenekében történt? Sajnos azonban a rendőrségen valóban semmit nem tennének, de én egy ilyen eset után összeomlanék, az tuti. Basszus, akaratod ellenére fájdalmasan seggbe ujjaznak. Ez nekem akkor is kiveri a biztosítékot!

2016. jún. 20. 20:13
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
én beérném a punciddal is
2016. jún. 23. 01:27
 28/30 Gericement válasza:
#21-es Teljesen egyet értek veled. Semmi eredménye nem lenne feljelentgetni a másikat. Áthívni tök vidáman hogy talizzatok, ő gondolja h ez az, megint összefutunk, majd közölni hogy húzzon a f***ba, mert egy tuskó. Ennyire 'egyszerű'.
2016. jún. 23. 11:34
 29/30 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi bonyolult es borzaszto sem. Manapsag a media televan a popo sexel. Mindenki oda rakja mindenkinek. Tuti hogy a pasid es a haverjai is nagy fanok, es hatalmasat storyzgatnak egymas kozott hogy ki hogyan tetovalt fenekbe egy csajt. A te pasid is meno akkar lenni a haverjai elott es ezert nagy ivben szarik a fejedre, hogy mit is akarsz. O elotte egy cel lebeg, hogy betudja oda neked tenni es eltudja meselni utana a haveroknak es addig ugysem all le amig fel nem tolod neki az oklodet, csak hogy tudja milyen erzes is amit csinalni akar veled.

Magyarul fogalmazva, egy jatekszernek tart a srac teged. Olyan vagy mint egy gumino a szemeben. Lehet ezt szinezgetni akarhogy akarod, de ez a tiszta teny!!

2016. jún. 28. 14:13
 30/30 anonim ***** válasza:
És tényleg fájt? Miért tőlünk kérded hogy szeret e? A másik dolog hogy a szexben benne van a popószex is. Beszéljétek meg, és csinálja ugy hogy neked is jó legyen! Meglásd egy idő után megjön a kedved! (Amikor elvesztetted a szüzességed, az nem fájt? és utána mindig kívántad és elélveztél? Na látod!
2016. aug. 23. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!