Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltkor szexeltem a barátommal és bedugta az ujját a fenekembe, pedig külön kértem hogy ne tegye. Nem szeret?
Ha valóban úgy van hogy egyértelműen a tudtára adtad hogy mit szeretnél és mit nem előre, akkor ő türelmetlen, picit erőszakos is...valószínűleg másban is.
Ez már egy figyelmeztető jel a személyiségére, de ha nem is ilyen lenne alapból, hosszabb távon az is kicsinálná a kapcsolatot hogy ő szeretne anált, te meg nem, hisz az igényeitek nem találkoznak.
El lehet bohóckodni pár hónapig, ha szeretnél, felnőtt ember vagy, de ez az egész mehet a levesbe, inkább legyél boldog egy olyannal akit tökéletesen passzol hozzád, 15 millióan élünk az országban ;)
21-es vagyok.
"Fenékbe nyúlkálásért feljelenteni, mint "nemi erőszak", hadd ne röhögtesse ki magát a rendőrségen a kérdező." Én nem is azt mondtam, hogy nem erőszak, de szexuális jellegű erőszak. A lány elmondta, hogy nem akarja, ellenkezett, fájt neki. A barátja mégis többször fájdalmasan csinálta, fölnyúlt neki. Ez miért más, mintha a pinájával tette volna? Ha egy lány közli, hogy valaki ne nyúljon föl a pinájába, az mégis erőszakosan megteszi többször, miközben a csaj ellenkezik és fáj neki, az szexuális erőszak. Miben más, hogy a fenekében történt? Sajnos azonban a rendőrségen valóban semmit nem tennének, de én egy ilyen eset után összeomlanék, az tuti. Basszus, akaratod ellenére fájdalmasan seggbe ujjaznak. Ez nekem akkor is kiveri a biztosítékot!
Nincs ebben semmi bonyolult es borzaszto sem. Manapsag a media televan a popo sexel. Mindenki oda rakja mindenkinek. Tuti hogy a pasid es a haverjai is nagy fanok, es hatalmasat storyzgatnak egymas kozott hogy ki hogyan tetovalt fenekbe egy csajt. A te pasid is meno akkar lenni a haverjai elott es ezert nagy ivben szarik a fejedre, hogy mit is akarsz. O elotte egy cel lebeg, hogy betudja oda neked tenni es eltudja meselni utana a haveroknak es addig ugysem all le amig fel nem tolod neki az oklodet, csak hogy tudja milyen erzes is amit csinalni akar veled.
Magyarul fogalmazva, egy jatekszernek tart a srac teged. Olyan vagy mint egy gumino a szemeben. Lehet ezt szinezgetni akarhogy akarod, de ez a tiszta teny!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!