Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legperverzebb vágyad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legperverzebb vágyad?

Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 23:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Ez nem tudom, mennyire perverz, de:

Egy számomra vonzó lány, aki nem a barátnőm, masztizzon a párnámmal és élvezzen rá, amennyiszer csak tud. És ezen a nedves párnán alukálnék :D

2016. jún. 19. 00:11
 12/40 anonim ***** válasza:
42%

én legszívesebben végigdugnám az összes fiatal csajos szexhirdetést,csak nincs erre pénzem.

nem kellene kajtatni,udvarolni,hódítani,csak a felhőtlen élvezet napi szinten mindig új,gyönyörű és engedelmes nőkkel.

nekem ez lenne a vágyam.

2016. jún. 19. 00:18
 13/40 anonim ***** válasza:
77%

-Távirányítós, rezgős pillangóval a csiklómon metrózni, hogy közben másnál van a távirányító.

-Prosztata masszázst adni egy pasinak.

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Van még több is.

2016. jún. 19. 00:21
 14/40 anonim válasza:
Kikötöznek es addig kefélnek ameddig mozgok!!
2016. jún. 19. 00:21
 15/40 anonim ***** válasza:
0%

Domináns vágyaim vannak.

-kényszersz...tás

- szerepjátékok (főleg medical fetish)

-kemény anál

Most nincs subom, de szerencsére a sors ezt többször is megadta. F

2016. jún. 19. 00:34
 16/40 anonim ***** válasza:
Bárkivel szexelhessek, aki szembejön az utcán, és szimpatikus, akár lány, akár fiú.
2016. jún. 19. 00:37
 17/40 anonim ***** válasza:
95%
Ismerek 3 pasit, testvérek. Ez csak egy vad álom marad, de egyszer elviselném, ha lekezelnének hárman egyszerre :D
2016. jún. 19. 00:38
 18/40 anonim ***** válasza:
all the way through
2016. jún. 19. 00:46
 19/40 anonim ***** válasza:
52%
Szex a parlament tárgyalótermében, szex az autóban, és a fejemen a szent korona másolata van, és a csaj a szolgám, aki lovagol rajtam, aztán miután elmegyek, leköpöm a mellét, és feldugok neki egy köteg húszezrest. Bár eléggé bizarr, és szerintem nem is vállalnák be a lányok ezt.
2016. jún. 19. 02:34
 20/40 anonim ***** válasza:
38%
Na meg érdekes lehetne egy 10 emeletes tetejéről lepisilni a járókelőket, meg köpdösni random embereket és nevetni a reakciókon. és üvöltözni közben hogy ebola ebola.
2016. jún. 19. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!