Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karizmatikus kereszteny gyulekezetbe pl (hitgyuli) járó,
vagy ilyenbe járt lányok hogyan altok, vagy altatok hozza,
hogy hazassaig semmilyen jellegű szexualis élményt nem
szabad szereznetek?
Figyelt kérdés
Elvileg fantáziálni is tilos lenne bármi ilyesmiről, vagy masztizni. Volt valakinek problémája magában emiatt?
Utolsó, hadd kérdezzek valamit, de most tényleg komolyan. Ha ez így van ahogy leírtad, akkor mit keresel ezen az oldalon, pontosabban a szex témakörben? Te ezt egy bűnös dolognak kellene, hogy tartsd.
2016. jún. 16. 17:59
12/20 anonim válasza:
A szex maga nem bűn, csak az a baj hogy itt mindenki nagyon szabados ebben. Engem èrdekel a szex, fontosnak tartom hogy beszèljünk ès tanuljunk róla, ezèrt vagyok itt. De egyèbkènt egyre ritkábban vagyok itt, ha már ìgy mondod.
Utolsó voltam.
2016. jún. 16. 18:21
13/20 anonim válasza:
Es a baratod kedves utolso hogyan all ehhez?
2016. jún. 16. 19:35
14/20 anonim válasza:
Bár pasi vagyok, de elegem lett akkor a hitgyüliből, amikor azt mondták, hogy ne menjek a strandra, mert ott a lányok bikiniben járnak és az csak felizgat engem, bűnös gondolatokat éreztet bennem! Persze ez mindegy lett volna, mert akkor már régen házas voltam, sőt pár gyerek is volt már, de ezt már felháborítónak tartottam. Nekik MINDEN bűn! Ott is hagytam az egészet, a Teremtővel együtt! Elegem lett belőlük! Ennek sok éve és nem érzem, hogy rosszul döntöttem volna. Most szabad mindent tennem. Letojom kinek tetszik vagy kinek nem. Akkor is a véleményem, hogy ha avalamit elrontok, akkor azt én szúrtam el és nem a Mindenható büntet, ha valami jó, az is miattam van, nem Ő segít hozzá vagy jutalmaz meg engem és pláne nem a szeretetét fejezi ki.
2016. jún. 16. 20:04
15/20 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon egyet tudok érteni
2016. jún. 16. 20:11
16/20 anonim válasza:
az emberi hülyeség miatt ne Istent büntesd és vádold, keress normális gyülekezetet.
2016. jún. 16. 22:26
17/20 anonim válasza:
Pünkösdi-karizmatikus keresztényeknél kérlek szépen még a gondolatban "elkövetett" paráznaság ,is paráznaság.
Én volt volt-gyülis vagyok és elmondhatom ,hogy fiatalok között a kb. 80% ezt egyáltalán nem tartja. De persze ezt a véleményét titokba tartja.
Arról nem is beszélve ,hogy többeket ismertem/ismerek akik már nem szűzek.
Ennyit erről a szabályról. Nincs semmi értelme. Ezzel csak maguk alá vágják a fát ,értelmetlen "értelmezésekkel" ami elvileg "a Menny szava".
Üdv!
2016. jún. 17. 10:59
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi, kb ilyen aranyra gondoltam
2016. jún. 17. 11:01
19/20 anonim válasza:
Ui: Ezzel csak az álszentséget serkentik. Arról nem is beszélve ,hogy ez szó szerint egy középkori törvénykezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!