Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még szoktak telszexelni az emberek?
Ha telefonon keresztül érted, akkor igen mi szoktunk párommal mivel nem tudunk minden nap találkozni.
24/L
Valaki mondja már el, hogy olyankor mi történik vagy miről szól ez? :)
Köszi
-Zzzz-
Az zavarhatott meg téged, hogy a kérdező "telszexelni" kifejezést használta. Ami első ránézésre nekem is a teletextet juttatta eszembe.... (kérdező, figyelj jobban a megfogalmazásra!)
És nyilván mi? Stimulálod a másikat verbális úton.
Vagy tud olvasni, és szimplán nem telszexelt még, és kíváncsi volt,hogy ez hogy is megy... :D
Egyébként én sem tudom tapasztalatból,sose csináltam még,max.elképzelni tudom. :)
Néhány éve tudok már olvasni azért :D
Én azt nem tudom elképzelni hogy mi történik olyankor. Mondogatod a másiknak hogy mit csinálnál vele vagy hogy te épp mit csinálsz vagy mi a fene? Nekem lehallgatják a telefonom én ilyet nem vállalnék be :D
-Zzzz-
Miért hallgatják le?
Egyszerűen elmondod a másiknak, hogy mit csinálnál vele, vagy hogy épp mit csinálsz. Vagy (főleg a vége felé) nem is mondasz semmit, csak hangosan élvezel.
Nekem egy időben utasításokat is adott az akkor pasim telefonon. Amit vagy megcsinálsz, vagy nem.
25/N
NEM KÉREK PRIVÁTOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!